POTVRDA IZ ZVEZDE: Duško Ivanović odbio dva vanserijska pojačanja za crveno-bele - to bi bile BOMBE (FOTO)
Duško Ivanović, Foto: EPA/PETE ANDREOU

NIJE IH HTEO LETOS!

POTVRDA IZ ZVEZDE: Duško Ivanović odbio dva vanserijska pojačanja za crveno-bele - to bi bile BOMBE (FOTO)

Tim sa Malog Kalemegdana sa njima bi sigurno bio bolje plasiran na tabeli Evrolige i imao bi realne šanse za plej-in, a možda i Top 8

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Partizana večeras od 21 finale Kupa Radivoja Koraća gde brane "Žućkovu levicu."

Crveno-beli su na pol poziciji za prvo mesto u ABA ligi, ali u Evroligi je plej-in daleko sa 16. pozicijom i skorom od 10 pobeda i 16 poraza.

Detalj sa evroligaške utakmice Crvene zvezde i Valensije
Detalj sa evroligaške utakmice Crvene zvezde i Valensijefoto: Starsport©

Beograđani su sezonu započeli sa trenerom Duškom Ivanovićem koji je dobio otkaz, a zamenio ga je grčki stručnjak Janis Sferopulos.

Nedavno je Milan Gurović, legenda tima sa Malog Kalemegdana otkrio da je crnogorski strateg letos odbio da dovede Markusa Hauarda i Čimu Monekea.

Markus Hauard i Čima Moneke
Markus Hauard i Čima Monekefoto: Starsport©

Da su reči ljubimca Delija istinite, potvrdio je i Milan Dozet, sportski direktor šampiona Srbije i osvajača Kupa Radivoja Koraća.

- Koliko znam, Gurke je rekao za Hauarda i za Čimu Monekea da smo ih imali u ponudi na stolu ispred Duška. Pošto sam ja taj koji radi skauting i sve to, ta informacija je tačna. Sada su mu prvi igrači u Baskoniji. Sada malo da opravdam, da stanem na Duškovu stranu. Pored tih imena je bilo jako puno drugih imena koji su takođe došli u Evroligu, druge klubove, ali se nisu uklopili, nisu se dobro pokazali - rekao je Dozet u intervjuu za Telegraf.

Dejan Davidovac i Milan Dozet
Dejan Davidovac i Milan Dozetfoto: Starsport©

Ipak, stao je u odbranu bivšeg trenera.

- Neki su čak sklonjeni iz Evrolige vrlo brzo, tako da je naknadna pamet uvek najbolja. Sada kada dobro igraju, lako je nama reći "E ponudili Dušku i te igrače, a on ih nije uzeo". Isto tako, ponudili smo mu i druge igrače koji se nisu snašli u velikim klubovima u Evroligi i van Evrolige - istakao je Dozet.

Bonus video:

00:13

Ivanović daje instrukcije

(Espreso/Telegraf/S.L/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.