ODE KOLANĐELO: Tako to ide kada se praviš "pametan"! (FOTO)
Foto: AP

PAmetan potez

ODE KOLANĐELO: Tako to ide kada se praviš "pametan"! (FOTO)

Kolanđelo je bio negirao sve optužbe, kasnije se za sve teretila i njegova žena, a na društvenim mrežama nastala je opšta hajka na njega

Objavljeno: 20:09h

Brajan Kolanđelo podneo je ostavku na mestu predsednika košarkaških operacija Filadelfija Seventisiksersa.

Evidentan razlog za ovgakvu odluku su optužbe na njegov račun da je proteklih godina dok je vršio svoju dužnost u Filadelfiji, preko lažnih Tviter naloga, kritikovao svoje bivše i sadašnje igrače i puštao u javnost informacije od poverenja, koje su morale da ostanu unutar kluba.

Njegovu ulogu preuzeće trener Siksersa Bret Braun, ali samo dok čelnici Filadelfije ne nađu adekvatnu osobnu za vršenje te dužnosti.

Kolanđelo je bio negirao sve optužbe, kasnije se za sve teretila i njegova žena, a na društvenim mrežama nastala je opšta hajka na njega. Na kraju je advokatska firma "Pol/Vajs" utvrdila da je iza svega ustvari bila Kolanđelova žena, ali nije poznato da li je Brajan znao šta ona radi. Ta firma ga je kritikovala da je bio nepažljiv, pošto je njegova žena samo na jedan način mogla da dođe do svih tih informacija. Na jednom od lažnih profila žestoko je kritikovani su Nerlens Noel, Džalil Okafor, Džoel Embid, ali i Kolanđelov preteča Sem Hinki, dok su profili u svakoj mogućoj situaciji branili sada već bivšeg predsednika košarkaških operacija Filadelfije.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.