Vujošević: Nisam hteo da se izvinim Zvezdi jer stojim iza svojih reči! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

IMAO JE ŠTA DA KAŽE

Vujošević: Nisam hteo da se izvinim Zvezdi jer stojim iza svojih reči! (FOTO)

Ono što je dobro u celoj priči je da se Partizan nije pridružio ovoj tužbi protiv mene, između ostalog istakao je bivši strateg crno-belih
Objavljeno:

- Ljudi iz Zvezde su rekli da bi bili spremni da povuku tužbu ako se izvinim. Rekao sam da neću da se izvinim jer verujem da je istina sve što sam govorio. Pritom, smatram da sud ne bi trebalo da se zloupotrebljava za mobing. Sad je novo ročište zakazano za 1. avgust. Bojim se, međutim, da bi i to moglo kasnije da se pomeri za neki drugi datum i da već uđe u onaj period kada će mi početi obaveze u Francuskoj. Stojim iza stvari koje sam pričao, a moram da kažem da ne razumem optužbu. Tako bi svako mogao da bude optužen - istakao je Vujošević. Pored toga, naveo je da su na ročištu bili mnogobrojni predstavnici klubova koji su ga tužili.

foto: Saša Pavlić Koky
- Pored ostalih tu su bili i Mirko Pavlović, Davor Ristović. Oni su u tužbi naveli da sam ja umanjio kreditnu i poslovnu sposobnost kluba. A kako je to klub u stečaju mogao da ima kreditnu sposobnost? Nisam ja imao nameru da im onemogućim bilo šta kad je u pitanju poslovanje, već sam hteo da obavestim javnost o situaciji u kojoj je Partizan. Ništa nisam radio iz ličnih razloga, već sam tada kao trener i predsednik sportskog društva pokušavao da zaštitim interes Partizana. Ono što je dobro u celoj priči je da se Partizan nije pridružio ovoj tužbi protiv mene - rekao je bivši trener crno-belih. (Espreso.co.rs / Izvor: Novosti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.