Crveno-beli oprezni pred Karpoš: To je ekipa koja je bila u poziciji da ima više dobijenih mečeva nego sad! (FOTO)
Foto: Fonet

NIJE ZA POTCENJIVANJE

Crveno-beli oprezni pred Karpoš: To je ekipa koja je bila u poziciji da ima više dobijenih mečeva nego sad! (FOTO)

Utakmica u dvorani "Aleksandar Nikolić" igra se u ponedeljak u 18 časova i zvanično će zatvoriti 10.rundu, nakon koje crveno-beli novim bodovima imaju priliku da ostanu usamljeni na čelu tabele
Objavljeno:

- Posle ovog izuzetno napornog i uspešnog ciklusa, očekuje nas duel protiv Karpoša, ekipe koja je bila u poziciji da ima više pobeda nego što ih zaista imaju. Napravili su dosta promena, počev od promene trenera , nakon čega je stigla i prva pobeda nad favorizovanom ekipom Budućnosti. Znamo da igramo protiv ekipe koja je kadra da napravi dovoljan broj pobeda i ostvari osnovni cilj. Međutim, mi želimo još jednu pobedu i nove bodove. Zdravstveno stanje je dobro i spremni smo za ovu utakmicu - rekao je Radonjić.

foto: Beta/Predrag Milosavljević

- Imali smo jedan dan za odmor, i odmah smo započeli pripreme za Karpoš. Možda na papiru to deluje kao laka utakmica, ali ona to nije. Karpoš je pobedio Budućnost, prmenili su trenera, i evedientna je reakcija, moramo da budemo oprezni, maksimalno koncentrisani kako bi stigli do cilja , a to su bodovi u ovoj utakmici - istakao je Branko Lazić.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.