Otišao sam da učim aikido, a završilo se tako što su me devojke razmazale po strunjačama! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Story/Vladimir Šporčić/Youtube/Printscreen/Espreso.co.rs

Oprobah se!

Otišao sam da učim aikido, a završilo se tako što su me devojke razmazale po strunjačama! (VIDEO) (FOTO)

Rekli su mi da ću sutradan imati upalu mišića, ali kada sam ustao iz kreveta, nije me bolelo apsolutno ništa, za divno čudo...

Objavljeno: 21:27h
Aleksa Radosavljević

Zbog toga je i njima bilo teško da na meni na pravi način primene sve što znaju, ali sam uspeo da skapiram poentu! Ne d'o ti bog da neku od njih napadneš! Proveo bi se kao bos po trnju :)

Rekli su mi da ću sutradan imati upalu mišića, ali kada sam ustao iz kreveta, nije me bolelo apsolutno ništa, za divno čudo... Izgleda da su moja duša i telo bar na nekoliko sati, možda i minuta, bile u skladu! Da je "harmonija našla svoj put kroz moju energiju".

Tražila sam posao u Knezu. Dobila sam zanimljive ponude, a onda sam pozvala te ljude... Šta su mi na kraju rekli? (FOTO) (VIDEO)

Kada mi ponovo dojadi da uklizavam na betonu i na veštačkoj balonskoj travi trošim i cepam trenerke, obećevam momcima i devojkama iz AK Košava da ću im se ponovo pridružiti na treningu!

foto: Story/Vladimir Šporčić

Ono što je na kraju veoma važno napomenuti, na aikidu nema mesta onima koji bi ovu veštinu koristili zbog povređivanja drugih, kao ni ku..enja na ulici ili u klubu. Njeno korišćenje van sale za trening je kažnjivo zakonom, pa ukoliko se pobijete sa nekim, možete da završite i u zatvoru, jer se po zakonu vodite kao da imate oružje kod sebe!

U svakom slučaju, nadamo se da smo vas bar malo zainteresovali za ovu plemenitu veštinu!

Mi smo se ludo proveli... Nadamo se da će bar neki od vas krenuti tim stopama!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.