Najbolje stvari dese se slučajno: Kako je počela Karakaševićeva saradnja sa Litvankom zbog koje se Evropa trese? (VIDEO) (FOTO)
Foto: Reuters

Šta ti je život!

Najbolje stvari dese se slučajno: Kako je počela Karakaševićeva saradnja sa Litvankom zbog koje se Evropa trese? (VIDEO) (FOTO)

Neverovatno je koliko se nekada zvezde poklope i učine da sve bude gotovo savršeno, čak iako situacija u kojoj se nađete deluje bezizlazno!
Objavljeno: 13:01h

Prvu medalju na Evropskim prvenstvima koju je osvojio, osvojio je upravo sa ovom stonoteniserkom! I to u miks dublu, za koji su, interesantno, i on i njegov otac Milivoje, takođe poznati stonoteniser, smatrali da nije pravi izazov! Da nije dostojan gubljenja vremena i snage...

ESPRESO TVITER Karakašević bez dlake na jeziku: Šta sam ja dobio od Srbije, a šta sam joj dao? (VIDEO)

Vickasti Zemunac, doduše, na tom prvenstvu Evrope u Bremenu 2000. godine, jeste planirao da se takmiči u miksu, ali sa totalno drugom igračicom, Čilom Batorfi.

- Moja stalna dubl partnerka dala mi je "korpu" zbog premorenosti dan uoči šampionata. Prišao mi je litvanski selektor i pitao me da li hoću da igram sa Rutom. Pristao sam i pozlatilo se. Počeli smo mečom protiv izraelske kombinacije i dobili bez treninga. Najteže je bilo protiv Nemaca Štruce i Bol. Svi protiv nas, 5.000 duša. Sve smo izdržali. Tad sam povredio desnu ruku - pričao je svojevremeno Karakašević.

Veličina kakvu Srbija mora da ceni: Karakašević na korak od istorije stonog tenisa! (FOTO)

- Konačno je došla borba za zlato protiv mog velikog prijatelja Ilie Lupuleskog i Šveđanke Mari Svenson. Lupi i ja smo se izljubili, još pre meča. Čestitali jedni drugom. Znao sam da ću pobediti, a tako je i bilo. Presudila je bolja igra moje partnerke, jer se Lupi i ja znamo u dušu - dodao je!

Tako da, ponekad kada vam nešto ponude, a vi odmah pomislite da treba da odbijete iz ovog ili onog razloga, stavite prst na čelo, dobro razmislite, pa tek onda donosite konačni sud!

Polufinale Evropskog prvenstva je na programu u 13.15 po srednjeevropskom vremenu, dok je eventualno finale zakazano za 21.15!

Srećno, Coa!

(Aleksa Radosavljević)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.