POZNATI TENISER NOVAKU OBJAVIO VELIKU OSVETU: Da li je moguće da je OVO rekao?
Novak Đoković, Foto: EPA/James Ross

NEVEROVATNO

POZNATI TENISER NOVAKU OBJAVIO VELIKU OSVETU: Da li je moguće da je OVO rekao?

Okrenuo se ka njemu i priznao da ga poraz u finalu Vimbldona još uvek boli

Objavljeno:

Nik Kirjos je promenio ploču i sada brani Novaka Đokovića, a pred međusobni meč ova dva rivala na egzibiciji u Melburnu pred početak Australijan opena ipak je priznao da ga nešto tišti!

Izašao je pred rasprodatu "Rod Lejver arenu" i istakao da mu nije svejedno kada vidi rasprodat stadion u meču sa jednim od najboljih ikada!

- Neću da lažem, nervozan sam. Ja sam momak odavde i da raspordam ovu arenu na meču sa jednim od najvećih tenisera ikada... Ovo je jako specijalan momenat za mene i nadam se da ćemo za vas napraviti veliki šou. Bilo je teško u Melburnu prošlih godina - rekao je Kirjos na početku.

Nik Kirjos
foto: Profimedia

Kao što je Novaka mučila zadnja loža pred ovaj meč, Kirjosa je mučio problem sa povredom, ali ništa nije hteo da otkrije pred Novakom. Okrenuo se ka njemu i priznao da ga poraz u finalu Vimbldona još uvek boli!

- Neću mnogo da mu otkrijem ništa o mom telu! Mnogo više igra tenisa od mene i znam da će drugačije da se ponaša na terenu od mene. Moram da mu se osvetim za Vimbldon, neću da lažem! Nisam spavao od tada - otkrio je Kirjos.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.