RODITELJI U STRAHU Maskirani muškarac ispred škola presreće decu!
Foto: Stock

deco, obratite pažnju!

RODITELJI U STRAHU Maskirani muškarac ispred škola presreće decu!

U utorak, 4. oktobra, pedagog Osnovne škole "Pofalići" obavestio je policiju da su im tri njihova učenika rekla kako su u blizini škole videla muškarca koji ih pozivao da idu s njim, što su odbili
Objavljeno:

U saopštenju se navodi da policijski službenici nastavljaju provere navoda radi potpunog rasvetljavanja opisanih događaja.

U utorak, 4. oktobra, pedagog Osnovne škole "Pofalići" obavestio je policiju da su im tri njihova učenika rekla kako su u blizini škole videla muškarca koji ih pozivao da idu s njim, što su odbili.

Dva dana posle, policijski službenici su po pozivu jednog roditelja intervenisali u Humskoj ulici, opština Novo Sarajevo, kada je majka jedne devojčice izjavila da je njenu kćerku koja se nalazila s drugaricom u blizini škole muškarac, takođe, pozivao da idu sa njim, što su devojčice odbile.

foto: Filip Plavčić

Roditelji jedne devojčice su u ponedeljak, 10. oktobra, u 16.00 časova obavestili policiju da se istog dana oko 14.30 časova u ulici Bardakčije, opština Centar, pored devojčice zaustavio kombi iz kojeg ju je maskirani muškarac pozvao da uđe u vozilo, što je ona odbila i uspela da pobegne.

Kantonalni MUP na kraju navodi da je danas oko 10.45 časova policija obaveštena da se u Humskoj ulici jednom učeniku OŠ "Pofalići" obratio muškarac iz kombija pozivajući ga da uđe u vozilo, što je dečak odbio, te je događaj prijavio policijskim službenicima.

(Espreso.co.rs/ Alo!)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.