NA OVOJ CRNOGORSKOJ PLAŽI SE LEŽALJKE PLAĆAJU 200 EVRA: Bezobrazluku NIKAD KRAJA, znate li koja je U PITANJU?
Sveti Stefan, Foto: Profimedia

PAPRENO!

NA OVOJ CRNOGORSKOJ PLAŽI SE LEŽALJKE PLAĆAJU 200 EVRA: Bezobrazluku NIKAD KRAJA, znate li koja je U PITANJU?

Najavljeno je da će zimi ulaznica biti deset evra, dok će van sezone ture biti besplatne za sve obrazovne institucije sa teritorije Crne Gore

Objavljeno:

Kraljičina plaža je samo za goste hotela, a na Kraljevu možete da uđete - ali ako ležaljke platite 200 evra.

Hotelski rizort Aman Sveti Stefan je od proteklog vikenda ponovo otvoren. Gostima je od petka omogućen boravak u vili Miločer i samo za njih je rezervisana prelepa Kraljičina plaža. Na Kraljevu plažu mogu i drugi posetioci, ali ako ležaljke plate 200 evra, javljaju Vijesti.

Plaža Miločer ponela je naziv Kraljeva plaža, baš zato što se nalazi pored vile Miločer, nekadašnje letnje rezidencije dinastije Karađorđević. Okružena je uređenim parkom sa velikim brojem egzotičnih biljaka, a pokrivena je najfinijim peskom i duga 380 m.

Meštani Svetog Stefana, proteklih godina su protestovali zbog zabrane prilaska Kraljičinoj plaži, pa je zakupac zatvorio rizort. U međuvremenu su, zajedno sa Vladom, pronašli zajednički jezik.

„Ta mala Kraljičina plaža, ona je bila zatvorena cijeli dan i noć. Sada je ta plaža otvorena, ali je otvorena tako da od osam sati ujutru do osam sati naveče imaju specijalni režim. Mi smo na to morali da pristanemo“, istakao je Vladislav Mitrović, predsednik Mesne zajednice Sveti Stefan.

Sveti Stefan
Sveti Stefan foto: Profimedia

Kada je reč o samom ostrvu Sveti Stefan, ono je odranije otvoreno za turističke obilaske, ali nije bilo puno posetilaca jer turisti uglavnom nisu informisani o turama. Ulaznice se plaćaju 25 evra, a kako je najavljeno iz Amana, do kraja letnje sezone, po toj ceni posetioci, uz vodiča, imaće priliku da izaberu jedan od šest termina za šetnju ostrvom, dok je za decu do 12 godina ulaz besplatan.

Takođe, najavljeno je da će zimi ulaznica biti deset evra, dok će van sezone ture biti besplatne za sve obrazovne institucije sa teritorije Crne Gore.

Bonus video:

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

(Espreso/ Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.