ŽENA TRAŽI HEROJA KOJI JOJ JE SPASIO ŽIVOT: Uhvatila se za znak dok je trajala OLUJA, a onda je stigao on
Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

POTRESNO

ŽENA TRAŽI HEROJA KOJI JOJ JE SPASIO ŽIVOT: Uhvatila se za znak dok je trajala OLUJA, a onda je stigao on

Ostala je prikovana uz saobraćajni znak dok je oko nje šibalo granje koje je nosio vetar orkanske jačine

Objavljeno:

Jedna žena objavila je u Fejsbuk grupi "Moji Srednjaci" video na kom se vidi kako je zapela u nevremenu koje je u sredu pogodilo Zagreb i okolinu.

Ostala je prikovana uz saobraćajni znak dok je oko nje šibalo granje koje je nosio vetar orkanske jačine. Javno se želela zahvaliti nepoznatim prolaznicima koji su je spasili od nevremena i verovatno joj tako sačuvali i život.

"Jutro posle...kada već postoji snimak koju je napravio komšija Tomislav, imam potrebu da se zahvalim slučajnom prolazniku koji se tu zatekao jer nije mogao dalje zbog srušenog stabla i bandere koji su mu preprečili put. Hvala i suprugu naše divne cvećarke Stele Lučić... da nije bilo njih verovatno bi moj život danas bio bitno drugačiji od juče, a možda ga ne bi ni bilo. Samo korak do ulaza u zgradu ostala sam zakovana uza znak na ulici dok su okolo letele grane i šibao jak vetar s kišom. Nesebično su mi priskočili u pomoć i izvukli me iz horora. Hvala im još jednom od srca. Hvala nepoznati čoveče, trebalo je otvoriti vrata automobila i izaći na onu vetrometinu... zahvaljujući tim ljudima mogu slaviti novi rođendan jer bez njihove pomoći ne bi izdržala. Hvala dobri ljudi 10.000 puta", napisala je Snježana Fjafer u svojoj objavi.

Bonus video:

00:07

Nevreme

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.