Glavaš napao Srbiju:  Vučić i Nikolić su ratni zločinci, moraju odgovarati za svoja zlodela!
Foto: Beta

pljušte uvrede

Glavaš napao Srbiju: Vučić i Nikolić su ratni zločinci, moraju odgovarati za svoja zlodela!

Branimir Glavaš, osuđenik za ratne zločine, jedan od osnivača HDZ, šef HDSSB, smatra da bi Zagreb trebalo odlučnije da reaguje na "bezobrazluk istočnih suseda".
Objavljeno: 21:07h

Glavaš je održao prvu konferenciju za novinare nakon sedam godina odsustva s javne političke scene, a pet u zatvoru, i, kako prenosi HINA, mnoštvo optužbi i uvreda uputio srpskom državnom vrhu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je rekao da na čelu Srbije "nisu normalni političari demokratskih proevropskih uverenja i svetonazora", već "okoreli srpski neofašisti i pročetnički nacionalisti koje Hrvatska treba da procesuira zbog zlodela koja su radili tokom Domovinskog rata za vreme velikosrpske agresije na području Republike Hrvatske".

foto: Profimedia

Glavaš, koji je proveo pet od osam godina u zatvoru zbog ratnog zločina počinjenog nad srpskim civilima tokom poslednjeg rata, tvrdi da je Srbija i danas, kad svim silama pokušava da uđe u porodicu evropskih naroda, uz (Vojislava) Šešelja, talac "dokazanih četničkih ideologa", kako naziva premijera i predsednika Srbije, Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića. Vučića, Nikolića i Dačića, Glavaš je optužio za aktivno učešće u, kako je naveo, velikosrpskoj i četničkoj agresiji na Hrvatsku od 1991. do 1995.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.