Glavaš napao Srbiju:  Vučić i Nikolić su ratni zločinci, moraju odgovarati za svoja zlodela!
Foto: Beta

pljušte uvrede

Glavaš napao Srbiju: Vučić i Nikolić su ratni zločinci, moraju odgovarati za svoja zlodela!

Branimir Glavaš, osuđenik za ratne zločine, jedan od osnivača HDZ, šef HDSSB, smatra da bi Zagreb trebalo odlučnije da reaguje na "bezobrazluk istočnih suseda".
Objavljeno: 21:07h

Najoštrija Hrvatica oplela po svom narodu: Oluja vam je pobeda? Je*ite se svi!

"Zbog toga treba da odgovaraju pred hrvatskim sudovima", naveo je Glavaš uz napomenu da ne želi da se meša u unutrašnja pitanja Srbije čiji građani su njima na izborima dali poverenje. Glavaš smatra drskošću to što je vlast u Srbiji protestovala zbog toga što je Vrhovni sud odlučio da njegov slučaj vrati na početno suđenje.

foto: Fonet

Smatra da Hrvatska ne treba da sprečava Srbiju na njenom putu članstva u EU, ali da ne sme da dozvoli da Srbija na tom putu ostane bez odgovora na pitanja koja su, kako tvrdi, otvorena već 25 godina - "od utvrđivanja odgovornosti za preko 1.600 poginulih prilikom velikosrpske agresije samo na grad Osijek i okolinu, konačnog otkrivanja istine o nestalima čija je sudbina i dalje nepoznata, o masovnim grobnicama o kojima se i dalje ćuti i do brojnih drugih pitanja prebolnih za građane Hrvatske“. Za njega je, kazao je, kompliment što se našao poslednjih dana na udaru državnog vrha Republike Srbije i što je izložen oštroj kritici "četničke vlasti Beogradskog pašaluka".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.