Policija ga pritvorila zbog neotvorenog piva, sad traži odštetu od 25 miliona! (FOTO)
Foto: facebook / goran candrlic

e, nek im je rekao!

Policija ga pritvorila zbog neotvorenog piva, sad traži odštetu od 25 miliona! (FOTO)

Na prekršajnu prijavu, zbog navodnog "konzumiranja alkohola na otvorenom", jedan Riječanin je odgovorio prigovorom koji će ući u pravna i sudstva na ovim prostorima!
Objavljeno:

Naime, dana 03.07.2016 oko 17h sam bio na ručku kod mame, te sam ulovio ovu fotku sa lepezom:

foto: facebook / goran candrlic

Kao što vidite, dobro se zabavljam.

Uz ručak sam popio jedno pivo. Nakon toga odlazim na zadnju plažu na Pećine bb i u beach baru Pajol konzumiram još jedno pivo (ili možda dva, ali nije ni bitno).

Usput sam fotkao nekog mačora sa velikim jajima (testisima, dolazi od latinskog testis što znači svjedok). Screenshot dolje, a direktni URL na moj instagram ovdje: https://www.instagram.com/p/BHXqJRxj_i_/?taken-by=gorancandrlic

#watchingyou #macaksaogromnimjajima #rijeka #cojones

A photo posted by gorancandrlic (@gorancandrlic) on

Kao što vidite, i dalje se dobro zabavljam.

Nakon toga, oko 23.30 odlazim sa društvom u grad, gdje se nalazimo na “Kontu” te se dogovaramo gdje dalje.

Sa prijateljem Bojanom Majnarićem kupujem sljedeću pivu u dućanu Smiljana (iznimno bitno za nastavak priče). Dolazim nazad na “Kont” te se dogovaramo gdje ćemo dalje. Predmetnu pivu nisam otvorio, što znači da je navod o mom konzumiranju alkohola na javnom mjestu iz prekršajnog naloga lažan.

U tom trenutku dolazi osoba obučena u policijsku odoru (zvati ćemo ga Policajac #1) koji izgovara “mičite se odavdje”. Moj prijatelj Bojan Majnarić ulazi u raspravu s Policajcem #1 oko toga da se treba predstaviti tko je i što je. Policajac nakon izgovorenih par rečenica koje nisam pratio ali za koje sam shvatio da su iznimno agresivne s njegove strane, poziva pojačanje.

U tom trenutku molim jednog od prijatelja da smartphoneom snima cijeli slučaj (u posjedu sam snimke). Policajac #1 na to se kreće prema meni i zahtijeva da ugasim mobitel uz povike “prestani snimati”. Na to mu odgovaram da sam građanin RH i da imam sva prava na neometano kretanje i snimanje čega god želim u javnom prostoru.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.