ISPOVEST HRVATSKE PROSTITUTKE: Zaradim i do 3000 kuna po klijentu, a ako ne želim u zatvor, policajca moram odraditi besplatno!
Foto: AP

ONA ŽELI LEGALIZACIJU!

ISPOVEST HRVATSKE PROSTITUTKE: Zaradim i do 3000 kuna po klijentu, a ako ne želim u zatvor, policajca moram odraditi besplatno!

- Što se mene tiče, kad bi se prostitucija legalizovala ja ne bih morala brinuti da će mi doći policajac, hoće li me policajac ucenjivati, tražiti besplatnu uslugu za zaštitu, što sam doživela
Objavljeno:

Žena iz Hrvatske koja za život zarađuje seksom kaže da ne vidi nikakav problem u tome što se bavi prostitucijom jer je seksualno biće te da posao i ljubav ne idu zajedno.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ono što zamera nekim svojim klijentima i klijentima devojaka koje se bave istim poslom jeste licemerje.

Jedete ih svaki dan, ali TEŠKO DA ĆE TE IH PREPOZNATI: 10 vrsta voća i povrća na DRUGAČIJIM fotkama (KVIZ)

- Ima mnogo, mnogo ljudi koji to nazivaju sportom. Odlazak prostitutkama nazivaju sportom i onda kažu – dugo se bavim tim sportom; rešio sam ovu, rešio sam onu; ovu sam odradio – to je ružno, a ima mnogo takvih. Što je najgore, onda ti takvi što se dugo bave tim sportom i koji to rešavaju imaju najgore reči za te devojke čije usluge koriste. To je toliko licemerno i toliko jadno, kaže.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.