ISPOVEST HRVATSKE PROSTITUTKE: Zaradim i do 3000 kuna po klijentu, a ako ne želim u zatvor, policajca moram odraditi besplatno!
Foto: AP

ONA ŽELI LEGALIZACIJU!

ISPOVEST HRVATSKE PROSTITUTKE: Zaradim i do 3000 kuna po klijentu, a ako ne želim u zatvor, policajca moram odraditi besplatno!

- Što se mene tiče, kad bi se prostitucija legalizovala ja ne bih morala brinuti da će mi doći policajac, hoće li me policajac ucenjivati, tražiti besplatnu uslugu za zaštitu, što sam doživela
Objavljeno:

Ona postavlja uslove

Može zaraditi i do tri hiljade kuna po jednom klijentu. Najčešće radi na preporuku i sa stalnim klijentima.

Tako rizik svodi na minimum. U boljoj je poziciji nego mnoge druge, kaže. Zato je i odlučila da progovori javno, upravo kako bi podstakla na razmišljanje.

Ako je ona zadovoljna s tim što radi, ne vidi zašto bi to trebao biti nečiji problem. Želi da ukaže da je umesto osude potrebnije osvestiti ljude kako u toj celoj priči ima žena kojima je zaista potrebna pomoć, a do nje, kako stvari stoje, neće nikada doći.

foto: Shutterstock

Ona, kaže, ne toleriše vulgarnost, nepoštovanje i podcenjivanje.

- Ja kažem svoje uslove i onda dalje možemo razgovarati o ličnim ukusima i željama, dodaje.

Dolaze joj i klijenti koji imaju određenu nesigurnost pa neke stvari žele napraviti s osobom za koju nisu emotivno vezani.

- Oni onda odlaze kod osoba kojima mogu opušteno da kažu – daj mi puši na ovaj način; daj mi na onaj način; daj mi ga stavi u guzu jer to neću reći svojoj ženi da ne misli slučajno da sam peder ili nešto – i onda su opušteni u tome i ne boje se meni da kažu i da sa mnom urade ono što bi se bojali sa svojom partnerkom, jer bi to onda ugrozilo njihov odnos, objašnjava.

foto: AP
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.