IVANKA TRAMP U NIKAD BEZOBRAZNIJEM IZDANJU: Pozirala u ULTRAKRATKOJ HALJINI, ubija kako IZGLEDA (FOTO)
Ivanka Tramp, Foto: Profimedia

grmi

IVANKA TRAMP U NIKAD BEZOBRAZNIJEM IZDANJU: Pozirala u ULTRAKRATKOJ HALJINI, ubija kako IZGLEDA (FOTO)

Poznata naslednica pozirala je u maksimalno kratkoj odeći i pokazala da je u top formi

Objavljeno:

Ivanka Tramp je potpuno promenila modni stil. Videlo se to kada se pre nedelju dana pojavila na proslavi 43. rođendana Kim Kardašijan na Beverli Hilsu, a da se ne radi o iuuzetku, potvrđuje njeno novo modno izdanje, koje je nosila juče u Majamiju. Poznata naslednica pozirala je u maksimalno kratkoj odeći i pokazala da je u top formi.

Ćerka Melanije i Donalda Trampa koji su u braku dobili i Erika i Donalda juniora Trampa, bila je na zabavi u Majamiju, gde se pojavila u miniću u vatrenoj crvenoj boji. Ivanka Tramp nosila je prelepe sandale u istoj boji, a veća pismo- torba šarenog kolorita pratila je modnu nit svih ostalih detalja.

Ivanka Tramp dok je bila u administraciji svog oca Donalda Trampa za vreme njegovog predsedničkog mandata, izbegavala je ovakve stajlinge u širokom luku. Najavivši da se više neće baviti politiko, dok bivši američki predsednik najavljuje kampanju za 2024. godinu, nagovestila je, kako je sada jasno, i zaokret u stilu odevanja.

1 / 7 Foto: EPA/STRINGER

Trampova naslednica istakla je tada da će se posvetiti porodici, nakon čega smo je viđali sa suprugom Džaredom Kušnerom i njihovo troje dece. Ivankin muž izborio se sa rakom štitne žlezde, više puta.

Ivanka je veoma posvećena treniranju, što slike iz Majamija i dokazuju. Krasi je manekenska linija, a kako je krenulo (na polju mode), ko zna šta će nositi naredni put u javnosti.

Bonus video:

00:15

Ovakvu Džejli još nismo videli, uska haljina, dekolte...

(Espreso/ Zena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.