BEZOBRAZNO IZDANJE VRELE IVANKE: Trampova ćerka ZAGRMELA U MINIĆU, od ovih NOGU se GUBI MOZAK! Raspalila maštu!
Ivanka Tramp, Foto: EPA-EFE/Chris Kleponis / POOL

STAJE DAH

BEZOBRAZNO IZDANJE VRELE IVANKE: Trampova ćerka ZAGRMELA U MINIĆU, od ovih NOGU se GUBI MOZAK! Raspalila maštu!

Odevna kombinacija na njoj je uvek u modi, jer mini-haljina, kožna jakna i kratke čizme u crnoj boji spadaju u grupu vansezonskih trendova

Objavljeno:

Sa promena u životu, poput njenog zbogom politici, došla je i promena u odevanju. I ne samo to. Ivanka Tramp je komplete zamenila mini-haljinama pa semo je za kratko vreme videli u više takvih izdanja. Ćerka Donalda Trampa izjavila je da se više neće mešati u političku karijeru svog oca, čije političke ciljeve podržava na Instagramu, s vremena na vreme. Započela je neki novi život, a promena joj izgleda veoma prija.

Koliko se to promenio njen stil odevanja, može se videti i na Instagramu. Ivanka Tramp objavila je danas slike novog modnog izdanja koji je nosila na koncertu.

Ivanka Tramp
Ivanka Tramp foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE / POOL

Odevna kombinacija na njoj je uvek u modi, jer mini-haljina, kožna jakna i kratke čizme u crnoj boji spadaju u grupu vansezonskih trendova.

Ivanka Tramp koju prate komentari da je imala više plastičnih korekcija na licu, u sjajnoj je formi. Njen stil je pritom i sjajan odgovor onima koji zagovaraju starosne granice u modi. Ćerka Ivane i Donalda Trampa ima 42 godine, čini se kao da joj tek sada pronašla modni fazon koji joj najviše odgovara pa i čini mlađom, mada je bolje reči da su joj odevene kombinacije koje je ranije nosila, dodavale godine.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/ivankatrump

Sa Ivankom Tramp na koncertu bio je i njen suprug Džared Kušner sa kojim ima troje dece.

Bonus video:

00:13

CRVENI KARMIN, DUGA PLAVA KOSA I MINI SUKNJA! Luna u 5. mesecu u ovom izdanju izašla sa Markom u provod: SLAVE GODIŠNJICU!

(Espreso/ Zena.blic.rs/ Jelena Milenković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.