MISTERIOZNA LEPOTICA ISPARAILA! Epstajn je ovu PLAVOKOSU BOMBU zvao ROBINJOM, a jedna stvar posebno ŠOKIRA (VIDEO)
Nadia, Foto: Printscreen/ Facebook/maxman.tv

NEUHVATLJIVA

MISTERIOZNA LEPOTICA ISPARAILA! Epstajn je ovu PLAVOKOSU BOMBU zvao ROBINJOM, a jedna stvar posebno ŠOKIRA (VIDEO)

Optužena je da je učestvovala u seksualnom zlostavljanju mladih devojaka i pribavljala žrtve za Epstajna

Objavljeno:

Plavokosa bomba koja je 42 puta uzela peto mesto tokom svedočenja vezanog za Džefrija Epstajna danima nije bila na svojoj dugogodišnjoj adresi na Aper Ist Sajdu, saznaje The Post. Jedan od komšija rekao je da je Nadia Marčinko, rođena Marčinkova, bila van vidokruga od skoro tačno u vreme kada je prvi niz sudskih dokumenata koji uključuju Epstajna objavljeni u javnosti.

„Nisam je video tri dana“, rekao je on.

Manekenka koja je postala pilot, nekada poznata kao „Globalna devojka“, jedan je od najmisterioznijih i najneuhvatljivijih likova u sagi o Epstajnu.

Epstajn ju je navodno nazvao svojom "seksualnom robinjom". Provela je godine pored njega, uključujući i lutanje njegovim avionom - koji je dobio nadimak „Lolita ekspres“ zbog svih mladih devojaka kojima je leteo u njemu, prema izveštajima i sudskim dokumentima.

Međutim, nikada nije bilo jasno da li je ikada radila kao njegov pilot nakon što je postala FAA sertifikovani komercijalni pilot i instruktor letenja.

Optužena je da je učestvovala u seksualnom zlostavljanju mladih devojaka i pribavljala žrtve za Epstajna, što su njeni advokati negirali, insistirajući da je ona samo žrtva. Marčinko — koja nikada nije optužena — dobila je imunitet od krivičnog gonjenja 2008. u okviru Epstajnovog sporazuma o negonjenjanju sa vlastima Floride.

Džefri Epstajn
foto: AP

Ostala mu je lojalna, posetivši ga najmanje 90 puta dok je bio u zatvoru na Floridi.

U video snimku iz 2017. prikazana je kako se šali sa instruktorom letenja na aerodromu u Palm Springsu, pretvarajući se da je štreber, student vazduhoplovstva sa kikicama koji drži ružičastog plišanog medveda koji se penje u avionu sa instruktorom, a zatim ga oduševljava svojom antenom akrobatske veštine, radeći petlje i zamah visoko iznad pustinje. Kada je izašla iz aviona, otresla je kosu iz kikica i izgledala je kao manekenka visoke mode, pokazuje snimak.

Marčinko je započela karijeru u nekretninama pre nego što se okrenula avijaciji. Ona je izvršni direktor kompanije Aviloop. koju je časopis Vired nazvao „vrlo čudnim biznisom za brendiranje avijacije“. Adresa Aviloop LLC preduzeća je ista kao Marčenkina trenutna adresa u Istočnoj 66. ulici - u zgradi koja je dugo bila u vlasništvu Epstajnovog brata koji se bavi razvojem nekretnina, Marka Epstajna.

Svedočenje Maričenkove u kojem se desetine puta pozivala na svoje pravo na samooptuživanje, otkriveno je u petak kao deo spisa dokumenata koji su ove nedelje objavljeni u vezi sa rešenim slučajem za klevetu iz 2015. koji je optužnica Virdžinija Đufre pokrenula protiv gospođe Epstajn i sada osuđene seks trgovac Gislejn Maksvel, 61.

Bonus video:

04:03

Da li će pedofilija biti implementirana kao seksualno opredeljenje?

(Espreso/ Telegraf/ the Post/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.