REČI IVANKE TRAMP KIDAJU DUŠU: Dirljivo se oprostila od Melanijine majke, njena objava GOVORI SVE o odnosu...
Ivanka Tramp, Foto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

saučešće

REČI IVANKE TRAMP KIDAJU DUŠU: Dirljivo se oprostila od Melanijine majke, njena objava GOVORI SVE o odnosu...

Ivanka Tramp se uz dirljivu poruku oprostila od majke Melanije Tramp, Amalije Knavs

Objavljeno:

Ivanka Tramp objavila je preksinoć na Instagram profilu poruku o majci Melanije Tramp Amaliji Knavs koja je umrla u 78. godini, kako je juče saopšteno.

Oprostila se dirljivim rečima, što je učinio i njen otac Donald Tramp. Amalija Knavs je od 2004. sa suprugom Viktorom i ostalom porodicom živela u Americi, 2018. dobili su američko državljanstvo, često su zeta i ćerku pratili na putovanjima dok je Tramp bio na čelu Amerike.

Za njih je u Beloj kući bio izdvojen poseban apartman.

Amalija Knavs
Amalija Knavsfoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ivanka Tramp se ovim rečima oprostila od majke Melanije Tramp:

"Izuzetno sam tužna zbog smrti Melanijine voljene majke Amalije Knavs, izvanredne žene koja je donosila neverovatnu radost i ljubav u živote svih u svojoj blizini.

Njen duh, snaga, i saosećanje duboko će nedostajati ali će živeti u srcima svih onih na čije je živote uticala.

Počivaj u miru, Amalija".

Objava
Objavafoto: PrintScreen/ Instagram/ ivankatrump

Donald Tramp je na Instagramu objavio sliku na kojoj je sa Amalijom Knavs i napisao je: "Ovo je jako tužna noć za celu porodicu Tramp!! Melanijina velika i lepa majka Amalija, upravo je otišla na prekrasno mesto na nebu. Bila je neverovatna žena i nema reči da se opiše koliko će nam nedostajati".

Donald Tramp viđen je danas kako napušta Trampovu kulu u Njujorku i dolazi na sud na Menhetnu. Ivanka Tramp primećena je juče na putu do teretane u Majamiju.

Amalija Knavs često se viđala u društvu porodice Tramp. Odnos Ivanke i Melanije bio je pun kontroverzi, ali su se u javnosti ipak držale jedna uz drugu.

Tramp je nedavno izjavio da je Amalija Knavs u teškom stanju kao i da se Melanija ne odvaja od nje zbog čega je bivša prva dama SAD propustila praznično footgrafisanje na Floridi.

Bonus video:

01:01

TRAMP JE OSVEDOČENI MRZITELJ MUSLIMANA M. Kostić: Obe strane polažu prava na božju pomoć U RATU, a od OVOGA NAJVIŠE STRAHUJU

(Espreso/ Blic Žena/ J.M/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.