OTKRIVENI DETALJI OKO OPERACIJE KEJT MIDLTON? Insajder ispričao SVE? Palata KRIJE NAJVAŽNIJU informaciju
Kejt Midlotn, Foto: Profimedia

kraljevska porodica

OTKRIVENI DETALJI OKO OPERACIJE KEJT MIDLTON? Insajder ispričao SVE? Palata KRIJE NAJVAŽNIJU informaciju

Doktorka dala svoju viziju toga šta se desilo Kejt Midlton

Objavljeno:

Princeza od Velsa Kejt Midlton nalazi se od prekjuče u londonskoj bolnici (The London Clinic) gde je podvrgnuta operaciji abdomena, saopštila je Kensingtonska palata dodavši da je hiruški zahvata protekao uspešno i da će supruga princa od Velsa ostati u bolnici 10 do 14 dana, dok je savet lekara da oporavak traje od 10 do 14 dana.

Oglasili su se nakon toga insajderi sa dvora a onda i lekari koji su dali svoj sud o njenom zdravstvenom stanju.

Kejt Midlton se oseća dobro nakon operacije, prema rečima insajdera iz Palate. Nakon uspešne operacije oporavak dobro teče. Nije hitno prebačena u bolnicu i njeno stanje se nije razvilo tokom vikenda, prema izveštajima.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Nejasno je koja je tačna priroda operacije, Palata ne neželi da otkrije bilo kakve detalje u vezi sa tim. Ipak, nije isključena mogućnost da će sama princeza odlučiti da o tome javno progovorii u budućnosti.

Reč lekara

Doktorka opšte medicine Zoe Vilijams rekla je za The Sun sledeće: "Ovo bi moglo da bude nešto što ju mučilo ceo život i što nije stigla da reši ili je u pitanju problem koji je nedavno izašao na videlo.

Dve nedelje u bolnici je duže nego što bismo inače očekivali, ali ona nema uobičejen život. Ona je buduća kraljica pa su lekari dodatno oprezni. Svi se nadamo da je reč o nečem manjem i da je operacija jednostavna, ali oprez jeste mudra odluka. Sa bilo čim medicinskim ne možete da budete potpuno sigurni kako će se stvari odvijati.

Najvažnije je da ima dovoljno vremena za oporavak i da to nije previše stresno za nju i njenu porodicu".

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: Andy Hooper / dmg media / Profimedia

Oglasila se i dr Debora Li iz Dr Fox Online Pharmacy i za The Express rekla sledeće: "Nakon operacije abdomena većina pacijenata ostaje u bolnici četiri do sedam dana. Nakon laparoskopske operacije to se smanjuje na dva do četiri dana.

Jako sve zavisi od toga šta je tačno urađeno. Ako pacijent mora da bude na intenzivnoj nezi, verovatno će boravak u bolnici biti znatno duži. Može da prođe dva meseca ili duže da se pacijent nakon toga oseća prijatno i da može da se normalno kreće".

Roditelji Kejt Midlton Kerol i Majkl Mildton kao i sestra Pipa i brat Džejms Mildton spremni su da se okupe i da pomognu tokom njenog oporavka u domu u Vindzoru. Princ Vilijam odložio je sve službene dužnosti i brinuće o deci.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejt Midlton je devetog januara napunila 42 godine što je dvor obeležio zvaničnom čestitkom na mrežama. Princeza je inače dobrog zdravlja, ali je 2012. bila primljena u bolnicu dok je bila trudna zbog hiperemeze gravidarum, teške jutarnje mučnine. Taj problem mučio ju je i u drugoj i trećoj trudnoći.

Kejt je kao i ostali članovi porodice, imala turbluentnih poslednjih nekoliko godina, kraljica Elizabeta II umrla je 2022. Nakon toga ona se prilagođavala novoj tituli. Na sve su se nadovezali i brojni skandali između dinastije i Megan Markl i princa Harija, piše Daily mail.

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

(Espreso/ Blic Žena/ J.M/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.