ZAŠTO O OPERACIJI ČARLSA SVI BRUJE, A O KEJT KRIJU KAO ZMIJA NOGE? Zbog KLJUČNE stvari držalo se SVE U TAJNOSTI...
Kejt Midlton, Foto: EPA/PAUL MILLER

kraljevska porodica

ZAŠTO O OPERACIJI ČARLSA SVI BRUJE, A O KEJT KRIJU KAO ZMIJA NOGE? Zbog KLJUČNE stvari držalo se SVE U TAJNOSTI...

Kejt Midlton odabrala je diskretnije rešenje povodom svoje operacije o kojoj bruji Velika Britanija

Objavljeno:

Vest o operaciji Kejt Midlton koja je prošle nedelje podrgnuta hiruškom zahvatu abdomena, saopštena je dan nakon te procedure, dok je vest o operaciji kralja Čarlsa III, zakazanoj za ovu nedelju, objavljena danima unapred. Šta je napravilo ključnu razliku?

"Bilo je razumno biti otvoreniji u vezi s tim (operacija kralja Čarlsa), jer bi inače ljudi mogli da pomisle na najgore", rekao je insajder iz Palate za People.

Odluka kralja Čarlsa da istakne svoju dijagnozu o uvećanoj prostati već je imala uticaja: njegova objava prošle nedelje podstakla je porast od 1.000 odsto u oblasti pretraživanja o ovom zdravstvenom problemu na internet stranici Nacionalne zdravstvene službe Ujedinjenog Kraljevstva.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: EPA-EFE/AARON CHOWN / POOL

Kejt Midlton odabrala je diskretnije rešenje izražavajući time "želju da održi što više normalnosti" za svoju decu, Šarlot, Džordža i Luja. Izvori bliski njoj i princu Vilijamu rekli su da je čuvenom paru porodični život najvažniji. Princ od Velsa obustavio je neke službeen dužnosti sve dok se njegova supruga ne oporavi. Lekari savetuju da taj oporavak traje od dva to tri meseca, dok će boravati u bolnici najduže 14 dana. Stariji sin Dajane i Čarlsa brinuće o deci zajedno sa dugogodišnjom dadiljom Marijom Teresom Turion Borallo.

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

(Espreso/ Blic Žena/ J.M/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.