PRINC HARI HITNO STIGAO U LONDON! Evo šta se SADA DEŠAVA!
Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

važno

PRINC HARI HITNO STIGAO U LONDON! Evo šta se SADA DEŠAVA!

Hari je, nakon što je saznao da mu je otac bolestan, hitno organizovao putovanje i sinoć je poleteo iz Los Anđelesa, a kako javljaju mediji, stigao je u London

Objavljeno: 14:23h

Princ Hari, vojvoda od Saseksa, i mlađi sin kralja Čarlsa Trećeg doputovao je iz Amerike hitno u Veliku Britaniju kako bi bio uz svog oca, kojem je dijagnostifikovan kancer.

Podsetimo, Bakingemska palata juče je objavila saopštenju u kojem se navodi da je kralju Čarlsu dijagnostifikovan rak, ali nije navedeno od kog raka kralj boluje.

Prema izvorima bliskim porodici kralj Čarls je lično obavestio sinove Vilijama i Harija da je bolestan, kao i svoju sestru i braće, uoči što je za bolest saznala svetska javnost.

Kamila, Kralj Čarls III, Kralj Čarls
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Hari je, nakon što je saznao da mu je otac bolestan, hitno organizovao putovanje i sinoć je poleteo iz Los Anđelesa, a kako javljaju mediji, stigao je u London.

Vojvoda od Saseksa je stigao u London danas oko ručka, a navodno je odmah krenuo da vidi oca koji se trenutno nalazi u Klarens Hausu.

Izvor blizak princu Hariju je potvrdio da je Hari razgovarao lično sa svojim ocem o strašnoj dijagnozi, te da je odmah odlučeno da krene put Velike Britanije da vidi Njegovo Veličanstvo.

Bonus video:

03:24

OVDE SE KRIO KRALJ, ALI I TITO, TU SU DRŽALI DRAŽU PRED STRELJANJE! Ovo je TAJNA Belog dvora, Kurir vas vodi gde je malo ko ušao!

(Espreso/Telegraf/I.N./Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.