DETALJ NA LICU I VRATU PRINCA VILIJAMA ZAPREPASTIO SVET: Pitaju se šta mu se DEŠAVA, NIJE MOGAO DA SAKRIJE (FOTO)
Princ Vilijam, Foto: Printscreen/Twitter/@duchessofpoms

šokantno!

DETALJ NA LICU I VRATU PRINCA VILIJAMA ZAPREPASTIO SVET: Pitaju se šta mu se DEŠAVA, NIJE MOGAO DA SAKRIJE (FOTO)

Britanska kraljevska porodica stalno inspiriše teorije zavere, a sada se spekuliše otkud budućem kralju navodne modrice po licu i vratu

Objavljeno:

Vilijam, princ od Velsa, sin kralja Čarlsa III i naslednik britanskog trona, nedavno je propustio pomen kralju Konstantinu II Grčkom, iako je održan u Vindzoru, u blizini njegovog doma.

On nije otkrivao šta ga je sprečilo da ukaže poštovanje sopstvenom kumu, a pretpostavlja se da to ima neke veze s oporavkom njegove supruge Kejt Midlton od nedavne operacije, iako to porodica nije saopštila.

U svakom slučaju, princ Vilijam se potom pojavio u sinagogi Western Marble Arch u centru Londona, a na društvenim mrežama se potom javila tvrdnja da se na njegovom licu i vratu vide – modrice.

"Princ Vilijam izgleda prilično pomodrelo, nadam se da je sve u redu", "Princ VIlijam je propustio pomen jer nije mogao da sakrije modrice šminkom, a da ne bude napadno", neki su od komentara na društvenoj mreži X (nekadašnjem Tviteru).

Ipak, dan kasnije, princ Vilijam je posetio jednu školu u Velsu, a tada nije bilo nekih značajnih promena na njegovom licu i vratu.

Bitanska kraljevska porodica nije komentarisala tvrdnje o modricama, naverovatnije u skladu s kraljičinim nepisanim pravilom da se članovi porodice nikada ne pravdaju i ne objašnjavaju.

Inače, o njima već danima kruže nove teorije zavere, ovog puta u vezi sa stanjem Kejt Midlton, supruge princa Vilijama.

Nakon mnogo komentara i šala na račun toga što ona više od dva meseca nije viđena u javnosti, PR tim princeze od Velsa za Page Six je istakao da se oni ne oglašavaju s novim vestima o njenom stanju nakon operacije abdomena jer nema bitnih novina.

– Kensingtonska palata je razjasnila u januaru dinamiku princezinog oporavka i da ćemo deliti samo značajne vesti – naglasio je. – Tako će se i nastaviti.

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

(Espreso/Glossy Espreso/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.