ZANOSNA SLOVENKA DANAS SLAVI ROĐENDAN: Izgleda KAO AVION, a nećete moći da POVERUJETE KOLIKO GODINA JE NAPUNILA
Melanija Tramp, Foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

ŠTA MISLITE?

ZANOSNA SLOVENKA DANAS SLAVI ROĐENDAN: Izgleda KAO AVION, a nećete moći da POVERUJETE KOLIKO GODINA JE NAPUNILA

Melanija Tramp, bivša prva dama i žena Donalda Trampa, danas slavi rođendan

Objavljeno: 11:27h
T Š

Melanija Tramp, bivša prva dama i žena Donalda Trampa, danas slavi rođendan. Uvek elegantno obučena i perfektno sređena, njen zanosni izgled nikad ne prođe neopaženo, a mnogi se iznenade kad saznaju koliko ona ima godina. Ona je i druga žena u istoriji koja je postala prva dama a da nije američkog porekla.

Njen život je propraćen pomnim okom javnosti, a komentari se samo nižu - od toga kako se dobro udala, do toga kako nije mogla gore da izabere. Donald Tramp je trenutno na sudu zbog skandala sa njegovom aferom sa glumicom iz filmova za odrasle. Nazivaju je školskim primerom starlete, o njenom braku postoje redovna govrkanja o razvodu, međutim on opstaje već skoro 20 godina, a imaju i sina - Barona, koji je izrastao u parvog šmekera.

Koliko godina ima Melanija Tramp?

Rođena je u selu Sevnica, u Sloveniji 26. aprila 1970. godine i danas je napunila 54. godine. Govori četiri jezika: slovenački, francuski, nemački i engleski.

Melanija Tramp
Melanija Tramp foto: Profimedia

Završila školu za dizajn, a školovanje je nastavila i na studijama u Ljubljani, koje je ubzro napustila, zbog karijere u modelingu. Njen zanosni izgled oduvek joj je donosio pažnju, a zagarantovala joj je uspeh u modnom svetu i već sa 16 godina je osvajala modne piste sveta. Manekenska karijera je "uzletela" kada je 1992. godine izabrana za prvu pratilju Mis Slovenije.

Melanija ili Melania?

Rođena kao Melanija Knavs, nakon što je započela karijeru u modelingu, plašila se da će stranci njeno Slovensko ime izgovarati pogrešno, te nakon što je počela da radi u Milanu i Parizu, izbacuje slovo J iz imena i postaje poznata kao - Melania Knauss.

Iako ne postoji mnogo snimaka njene rane karijere, jedan je naročito uzburkao javnost, a ono što je posebno zanimljivo u ovom snimku iz 1993. godine je da mlada Melania glumi predsednikovu ženu. Mnogi su se šalili da je ova reklama predvidela njenu sudbinu.

Melanija se 1996. godine preselila u Njujork, pet godina kasnije stekla pravo na boravak u Americi, a do državljanstva je došla 2006 godine, nakon udaje za Donald Trampa.

A kako je mlada Melanija upoznala Donalda?

Melanija i Donald sreli su se 1998. dok je još trajo njegov razvod sa Marlom Mejpls. Donald Tramp je stariji 24. godine od Melanije, koja je u vreme kad su se upoznali imala svega 28 godina.

Sve se desilo u jednom njujorškom klubu, kada je Donald, navodno, doveo drugu devojku, ali nije ostao imun šarmu lepe Slovenke. Odmah joj je tražio broj, ali, kako Melanija voli da spomene, nije ga dobio, već je ona uzela njegov broj - i to privatni. Nekoliko godina kasnije Tramp ju je zaprosio, a sudbonosno da su rekli na Floridi 2005. godine.

Melanija i Donald Tramp
Melanija i Donald Trampfoto: Profimedia

Ovo venčanje je proglašeno najglamuroznijim večanjem, a Melanija je ostavila sve bez daha kada se pojavila u venčanici koju potpisuje modna kuća Dior, a čija vrednost se procenjuje na 200.000 dolara.

I pored toga što su kontroverze okruživale njenog muža od samog početka, ona je uvek bila uz njega i javno ga podržavala, a tako je bilo i kada se kandidovao za predsednika Amerike.

1 / 10 Foto: Profimedia

I pored spekulacija o razvodu, do njega nikad nije došlo, a, iako Melanija Tramp tokom prethodne godine dugo nije bilo u javnosti, izvori tvrde da je uz njega i ovaj put, te da će ga podržavati tokom njegove predsedničke kampanje za izbore, ali i suđenja koje je u toku.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

02:36

NETANJAHU ĆE POKOPATI BAJDENA I DEMOKRATE DA BI OSTVARIO CILJ! Vujičić: Tramp će ih potući do nogu ukoliko ne uvezu izbeglice

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.