Espreso`n`the hood: Dobrodošli u Blokove - kraj u kome nema laži, nema prevare! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Upoznajte Beograd da bi ga više voleli!

Espreso`n`the hood: Dobrodošli u Blokove - kraj u kome nema laži, nema prevare! (FOTO) (VIDEO)

* U kraju postoji taj čoporativni, skoro plemenski momenat u kojem postaje bitniji identitet ekipe nego pojedinca * U ekipama svi se znaju od malih nogu, svi su rasli zajedno i zna se ko je zaista ko*
Objavljeno:

Naš sagovornik napominje da ipak, koliko god standardizovana, ta komunikacija jeste jedan od načina na koji se bliskost održava dok nas nešto konkretno ne okupi sve na istom mestu u isto vreme. Da li je to sport, muzika, slavlje ili smrtni slučaj, u blokovima postoji taj čoporativni, skoro plemenski momenat u kojem je postaje bitniji identitet ekipe nego pojedinca.

foto: Filip Plavčić

- Iako se može reći da je individualnost tu u drugom planu, u pitanju je samo privid, jer u blokovskim ekipama svi se znaju od malih nogu, svi su rasli zajedno i zna se ko je zaista ko - nema laži i prevara - ističe Novak.

foto: Filip Plavčić

- To ne znači da nema različitosti ili šanse za promene, naprotiv. Kao neko ko je odrastao u blokovima baveći se muzikom i pisanom rečju, nikada nisam osećao da me okruženje ograničava, da prisustvo određenih ljudi sa margina društva utiče na tok mog razvoja. Upravo suprotno, taj kolorit, ta jedinstvenost u različitosti čini blokove onim što jesu - mikrokosmosom života u našoj prestonici, bogatom slikom radosti i surovosti u kojoj će se uvek naći nešto vredno pažnje, prekora, nešto poučno i bolno, ali i suštinski živo - završava Novak.

foto: Filip Plavčić

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.