Beogradski taksista zarobio Libanca: Zaključao me u kolima, otkupio sam život za 9.000 dinara!
Foto: Profimedia

Ovako prolaze turisti u srpskoj prestonici

Beogradski taksista zarobio Libanca: Zaključao me u kolima, otkupio sam život za 9.000 dinara!

Gostu iz Libana preseo je predivan vikend u Beogradu kada mu je takista za vožnju od Beton hale do Metropola tražio 9.000 dinara, a pošto je ovaj odbio da plati toliko, zaključao ga i pretio dok nije dobio traženi keš
Objavljeno: 11:06h
foto: Profimedia

Počeo sam i ja da vičem da se zaustavi, da ću da platim, pa se on naglo zaustavio i rekao, ’ajde, plati, plati, plati! Izvadio sam 2.000 dinara iz džepa (kad putujem, obično ne nosim novčanik i gotovinu nosim u džepu farmerki), dao mu novac, rekao da je to više nego dovoljno i pokušao da otvorim vrata. Opet isto, nagazio je gas, vika, sve. Sad je ušao u neku mračnu sporednu ulicu.

Nikog u blizini, ja u sve većoj panici! Opet sam vikao na njega da se zaustavi, opet je zakočio, ja sam izvadio još 2.000 dinara, gledajući mogu li da uočim gde je brava za kola. Ovog puta sam brzo zgrabio bravu, otključao kola, izašao i počeo da trčim, misleći kako ovaj valjda neće ostaviti kola na sred ulice kako bi trčao za mnom, a već je uzeo 6.500 dinara!

Iznenadio sam se kad je izašao iz kola, ostavio vrata otvorena na sred ulice, počeo da trči i viče za mnom. Ulica je bila mračna i dugačka, tako da sam morao da stanem i da uzvratim vikom... bacio sam mu još 2.000 i rekao: radi šta hoćeš, to je sve što imam. Onda se zaustavio i rekao da je u redu... za tebe, brate, popust!

Počeo sam da trčim i sigurno stigao do hotela. Pomislio sam da sam upravo kupio svoj život za 9.000 dinara i da ništa nije vredno toga da me neko izbode ili povredi!

(Espreso.co.rs / Novosti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.