Haos u Srbiji zbog snega! Lančani sudar 30 VOZILA, iz smetova IZVUČENA BEBA!
Foto: Fonet

veliki zastoji

Haos u Srbiji zbog snega! Lančani sudar 30 VOZILA, iz smetova IZVUČENA BEBA!

Saobraćaj na auto-putu kod Niša kod Trupalskih šuma bio je u zastoju do 13 časova. Na izlazu iz grada kod kazneno-popravnog doma dogodio se lančani sudar 30 vozila, u kome je lakše povređeno više osoba, među kojima je bilo šestoro dece
Objavljeno: 18:06h

Vozila se i dalje preusmeravaju na naplatne stanice Aleksinac i Aleksinački Rudnici i nastavljaju kretanje regionalnim putem ka Nišu. Nadležne službe su na terenu i rade na raščišćavanju posledica saobraćajne nezgode, navodi se u saopštenju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vršilac dužnosti direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak rekao je da je među blokiranima na autio-putu bio i automobil u kome se nalazila beba, a koju je spasila Hitna pomoć.

Drobnjak kaže da je bio zastoj saobraćaja i od Leskovca ka Nišu zbog jutros oko pola devet i tu je sada krenuo saobraćaj.

“- Kada je tu krenuo saobraćaj desio se zastoj od Niša do naplatne staince Nais. Tu su tri šlepera pretekla kamione koji posipaju so i došlo je do zastoja. Očekujem da i to bude otklonjeno za dvadesetak minuta - rekao je Drobnjak.

On je istakao da su sve službe putarske u pripravnosti - kamioni i druge mašine, a angažovanje je po trećem stepenu. Ka Nišu je krenula i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.