Haos u Srbiji zbog snega! Lančani sudar 30 VOZILA, iz smetova IZVUČENA BEBA!
Foto: Fonet

veliki zastoji

Haos u Srbiji zbog snega! Lančani sudar 30 VOZILA, iz smetova IZVUČENA BEBA!

Saobraćaj na auto-putu kod Niša kod Trupalskih šuma bio je u zastoju do 13 časova. Na izlazu iz grada kod kazneno-popravnog doma dogodio se lančani sudar 30 vozila, u kome je lakše povređeno više osoba, među kojima je bilo šestoro dece
Objavljeno: 18:06h

Nikola Milenković, koji je jutros od 5 časova bio zarobljen na auto-putu kod Niša, rekao je da je pre pola sata rašćišćena deonica kod Trupalskih šuma u smeru ka Nišu.

- Najzad smo uspeli da prođemo. Došli su pripadnici Sektrora za vanredne situacije u mini kvadovima, a posle toga i mnogo više čistača za sneg. Uspeli su da očiste put i sva vozila iz kolone su uspela da prođu do grada - ispričao je za Blic Nišlija Nikola Milenković, koji je bio zarobljen na auto-putu kod Niša. On je dodao da ne zna da li je prohodan pravac auto-puta prema Beogradu, jer je video kolonu kamiona kako stoji.

- Čekao sam u koloni od 5 časova jutros. Ispred mene je biloviše od 30 vozila. Stao sam tu kod Trupalskih šuma i ni makac dalje, a samo je 1.000 metara do Niša. Duva olujni vetar koji raznosi sneg, i izuzetno je hladno. Bilo je minus osam, a sad je pet stepeni ispod nule. U autobusima ima i dece, i stvarno je neophodno da se što pre očisti - rekao je Milenković.

On je dodao da su u koloni prvobitno bila i dva čistača za sneg, ali da oni nisu uspeli da očiste put.

foto: AP

- Radnici iz tih kamiona su nam rekli da ne očekujemo u skorije vreme da prođemo, jer su nanosi snega veliki. Bez pomoći dodatnih ekipa moraćemo još dugo da čekamo, a bojim se da li svi u koloni imaju dovoljno goriva, hrane, vode - zabrinut je Milenković.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.