Otišao je u Ameriku, tamo postao HEROJ, a onda se vratio u Srbiju. Tu ga je zatekao ŠOK!
Foto: Printscreen/Facebook/Nikola Zivkovic

srbijo, bruko

Otišao je u Ameriku, tamo postao HEROJ, a onda se vratio u Srbiju. Tu ga je zatekao ŠOK!

Zašto Srbija tako bedno vodi računa o ljudima koji joj mogu biti od koristi?
Objavljeno: 16:43h

Živkovića je ovde zateklo isto ono zbog čega je otišao. Upisao je master studije, a za njega posla nema! Barem ne u našoj zemlji.

- Pošto kao i pre Amerike i posle predstavljanja zemlje na najbolji mogući način nisam uspeo da dođem do posla u Srbiji, a pritom sam na gostovanju u jutarnjem programu pomenuo kako ostajem ovde da tražim posao, situacija se okrenula...

- Dobio sam ponudu za posao preko agencije koja se bavi zapošljavanjem spasioca, a njeno ime je "Workabroad". U opisu te ponude pisalo je da mogu da radim kao spasilac, ali ponovo u Americi, jer mi moja zemlja nije pružila šansu... - kaže Nikola za Espreso.

Ovim putem portal Espreso apeluje na pravna lica da ukoliko neko ima bilo kakvu poslovnu ponudu za ovog mladića, obezbedi ovom heroju posao u Srbiji.

Nikola i dalje traga za poslom. Ne traži nikakvu pomoć. Ne traži poklone, samo priliku da pošteno svojim znanjem zaradi novac za život.

Jedan je od onih koji ne žele da odu iz zemlje.

Na drugim kontinentnima ima epitet heroja, a on baš iz Srbije više ne želi da ide. Iako mu ovde nije pruženo ama baš ništa...

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU NEDELJE: Goran Vesić

(Suzana Trajković)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.