ŽESTOKA BORBA U SLAGALICI: Tragač iz POTERE ostao bez poena, a onda je usledio ŠOK OBRT, gledali smo BEZ DAHA!
Slagalica, Foto: Printscreen/RTS

nesvakidašnja epizoda kviza

ŽESTOKA BORBA U SLAGALICI: Tragač iz POTERE ostao bez poena, a onda je usledio ŠOK OBRT, gledali smo BEZ DAHA!

Teška borba između takmičara u večerašnjoj epizodi kviza "Slagalica"

Objavljeno:

Večerašnja epizoda popularnog takmičenja "Slagalica" ostavila je gledaoce prikovane za televizor, bez daha, do samog kraja. Dva velika takmičara borila su se za pobedu po svaku cenu, a rezultati su bili neverovatni.

Na plavoj poziciji pronašao se Vladimir Krnača (56) iz Bačkog Petrovca kog ljubitelji kvizova znaju kao skromnog čoveka. Vladimir, koji je inače po zanimanju građevinar i koji ima četvoro dece, već se piše puta pojavljivao u "Slagalici" i svaki put je postigao fantastične rezultate, te je čak dve godine za redom odneo pobede u pomenutom kvizu.

Ipak, na crvenoj poziciji našao mu se ravnopravan suparnik. Žarko Stefanović koji je i sam više puta odneo popedu u "Slagalici", pa je čak bio i pobednik "Super finala" 2017. godine, sada je tragač u "Poteri", a sve svoje znanje pokazao je večeras u pokušaju da pobedi protivnika.

1 / 2 Foto: Printscreen/RTS

Na samom početku večeri, Vladimiru je išlo mnogo bolje. On je odneo sve poene na slovima, a pobedio je i u prvom delu igre "moj broj", te je u jednom trenutku imao 25 poena dok Žarko nije imao nijedan.

Kako su odmicale igre Žarko se približavao protivniku, da bi kod "Ko zna zna" preuzeo vođstvo i napravio značajnu razliku.

Tragaču, koji je u početku bio malo neraspoložen, popravilo se raspoloženje, a igranje je završio sa čak 58 poena razlike, što znači da nas sutra uveče očekuje još jedno napeto veče u kvizu.

Bonus video:

28:42

KVIZ-S06-EP34

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.