OVO JE BILA NAJBIZARNIJA SITUACIJA U SRPSKIM KVIZOVIMA, JEDAN OD AKTERA JE BIO VLADIMIR: Kojo je upitao SAMO JEDNO
Najslabija karika, Foto: TV Prva/Printscreen

NAJSLABIJA KARIKA

OVO JE BILA NAJBIZARNIJA SITUACIJA U SRPSKIM KVIZOVIMA, JEDAN OD AKTERA JE BIO VLADIMIR: Kojo je upitao SAMO JEDNO

Nije imao nijedan netačan odgovor u kvizu

Objavljeno:

Vladimir Krnač je poznat u kvizaškim krugovima. Za njega kažu da je pokretna enciklopedija, ima četvoro dece i radi na građevini.

Fanovi kvizova za njega znaju već godinama, a najuspešniji je bio u Slagalici.

Međutim, čini se da je taj uspeh zasenilo učešće u "Najslabijoj karici". Baš ta epizoda i ono što se desilo Vladimiru prepričavalo se nedeljama.

Nije imao nijedan netačan odgovor u kvizu, a znao je tačan odgovor na neverovatna 22 uzastopna pitanja.

Međutim, to mu čak nije bilo dovoljno da uđe u finalnu rundu, a na delu se pokazala ona stara izreka "cilj opravdava sredstvo".

Naime, u pretposlednjoj rundi, kada su trojica igrača trebalo da izglasaju najslabiju kariku, Miljan i Jugoslav izglasali Vladmira i tako ga izbacili iz kviza.

Koliko je Vladimir imao netačnih odgovora, upitao je voditelj takmičara Jugoslava, na šta je on rekao "nijedan".

1 / 2 Foto: TV Prva/Printscreen

- U principu igra je takva, deo taktike, ovo je kviz u kome je taktika jedan od osnovnih delova - rekao je Jugoslav na šta mu je Nikola Kojo rekao - "ima i nešto što se zove viteštvo", a onda ga upitao: "Jel vam malo neprijatno?"

- Zašto bi mi bilo neprijatno, to je deo igre, tako ja to razumem - rekao je on.

- Meni je neprijatno - rekao je Kojo nakon što je pitao drugog takmičara zašto je glasao za Vladimira kao najslabiju kariku.

Voditelj se nakon toga obratio Vladimiru i pitao ga šta misli, na šta mu je on odgovorio: "Neka im služi na čast", na šta je Kojo konstatovao "I ja to mislim".

- Nijedan netačan odgovor niste imali u večerašnjoj emisiji. Vi ste građevinski radnik bez stalnog zaposlenja. Sanjali ste da idete u Egipat posle ovog kviza. Sa 22 tačna odgovora i nijednim netačnim vi ste moralni pobednik. Vi ste primer mladim ljudima kako treba da se radi i uči, šta znači suštinsko obrazovanje, a šta formalno - rekao je voditelj, a onda nastavio:

- Nažalost, vaše kolege su rekle da ste vi najslabija karika, a mene je sramota što to moram da vam saopštim. Doviđenja i svaka čast - rekao je Kojo.

Klasična zavera, dva loša ubiše Miloša, rekao je Vladimir nakon ispadanja, a Jugoslav je u poslednjoj rundi pobedio Miljana i otišao kući sa 187.000 dinara.

Nakon kviza, Vladimir je otišao u Egipat.

Bonus video:

28:42

KVIZ-S06-EP34

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.