Ma tako je bre: Medicinski fakultet dočekuje goste lososom, kavijarom i punjenim dagnjama!
Foto: Dragana Udovičić

Ko im je gost? Obama ili putin?

Ma tako je bre: Medicinski fakultet dočekuje goste lososom, kavijarom i punjenim dagnjama!

Medicinski fakultet u Novom Sadu obezbedio je uslugu keteringa, u koju je uključio šest luksuznih menija
Objavljeno: 10:29h
foto: Thinkstock

Šesti meni ima korpice punjene guščijom džigericom, egzotične ražnjiće s suvim smokvama, kao i šljive u slanini, juneći biftek u sosu od zelenog bibera, lolos šnicle u krem sosu od gambora, tiramisu i čizkejk.

Jedan obrok obuhvata osam slanih komada, 50 grama sira, 200-220 grama mesa, 150 grama salate, 60 grama sitnih kolača i dezert.

Ovu javnu nabavku Medicinski fakultet je planirao za tekuću godinu. Za šta je tačno nabavka sprovedena, te ko će sve dolaziti u goste na gozbu nismo saznali na fakultetu.

Inače, u uslovima tendera piše da je rok važenja ponude 300 dana, te da je ugovorena vrednost nabavke do dva miliona dinara. Takođe, od firme koja aplicira traži se da ima najmanje sedam zaposlenih, od kojih barem jedan ima završene strukovne studije gastronomije i pet godina iskustva, kao i dva klimatizovana službena vozila.

Na tenderu je pobedila firma "Trpeza ketering", sa sedmoro zaposlenih i ponudom od 6.660 dinara po obroku. To znači da Medicinski fakultet može da kupi najviše 300 obroka i to u narednih 300 dana, koliko važi ponuda ketering preduzeća.

(Espreso.co.rs / 021.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.