Gde je završio čuveni Kneletov Porše koji mu je spasao život? (FOTO)
Foto: Profimedia, Arhiva

Puls asfalta

Gde je završio čuveni Kneletov Porše koji mu je spasao život? (FOTO)

“Kneževićev otac napada policiju da ga je ubila, tvrdi da mu se sin nije bavio kriminalom. Nikada, međutim, nije objasnio otkuda njegovom sinu ‘porše’ vredan 80.000 maraka", rekao je devedesetih jedan inspektor MUP-a za Kneleta
Objavljeno:

Taj crveni porše spasao mu je glavu!

foto: Profimedia

Inače, izvorni auto je bio 924 Turbo, pa ga je prvi vlasnik, odnosno Vlada Kovačević Tref odvezao na preradu u dp (deutsche performance). Vlada Tref je lako uvezao auto jer mu je tada Mira Marković dala dozvolu da uvozi kola bez carine.

Sledeći vlasnik Poršea bila je tada uspešna i popularna voditeljka Suzana Mančić, mada verujemo da ga sama nije kupila. Bilo kako bilo, Knele je rešio da će taj auto biti njegov pa ga je od voditeljke i "pozajmio". Da li je uzeo još nešto od lepe Suzi, ostala je tajna između njih dvoje.

foto: Profimedia

Onda je došao 28. oktobar 1992. godine, kad je sobarica u apartmanu 331 hotela “Hajat” pronašla nepomično telo. Obdukcioni nalaz pokazao je da je Knele usmrćen s tri hica u glavu.

foto: Facebook/legende devedesetih

Od tada je automobil menjao vlasnike, ali i boju. Nekada vatreno crveni, sada "Rotmans plavi", a kako saznajemo prilikom najnovijeg farbanja, pronađene su rupe od metaka ispod table. U međuvremenu je u Poršea ubačen motor (3.0), trapovi, kočnice i enterijer iz 944 S2.

Poslednji put viđen je u Beogradu, parkiran u Bulevaru kralja Aleksandra, a cena ovakvog automobila na oglasima je između 1.000 i 3.000 evra.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.