UŽAS KOD TRSTENIKA! Sveštenik seksualno zlostavljao bratanca od 2 godine
Foto: Profimedia

horor nad detetom

UŽAS KOD TRSTENIKA! Sveštenik seksualno zlostavljao bratanca od 2 godine

Đakon, koji je u to vreme bio i nastavnik veronauke u trsteničkoj osnovnoj školi, optužen je da je zlostavljao sina svog starijeg brata
Objavljeno: 11:05h

"Jedna od socijalnih radnica mi je rekla da bih trebalo da mislim o sveštenikovom detetu i kako će njemu biti ukoliko mu tata završi u zatvoru", navela je M. S.

Tokom suđenja po privatnoj prijavi M. S, rađena su čak tri veštačenja deteta koja je trebalo da pokažu da li je dečak star dve i po godine bio u stanju da izmisli optužbe. Treće je bilo superveštačenje u kojem se navodi da dečak ništa nije izmislio.

U sredu, 14. decembra, pred sudom u Trsteniku počelo je suđenje svešteniku i po optužnici koju je pokrenulo tužilaštvo. Po zahtevu advokata optuženog sveštenika, i uprkos pet dosadašnjih nalaza veštaka, sud je dozvolio da mali V. bude ponovo veštačen.

foto: Reuters Fabrizio Bensch

"Svi želimo da ostavimo taj strašni period iza nas. Stvari koje mu je stric radio ja nikada neću zaboraviti, ali želim da ih se V. nikada u životu više ne seti. Sama pomisao da će ga neko primorati da ponovo prolazi kroz to mi je nezamisliva", kazala je M. S. i izrazila nadu da će sud na kraju ipak imati sluha i poštedeti četvorogodišnje dete ponovne traume.

(Espreso.co.rs / Izvor: Alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.