"KOJA MAJKA MOŽE DA URADI OVO SVOM DETETU?": Potresna ispovest oca zapaljenog mladića,neutešni čovek ogolio dušu...
Srpska Crnja, Foto: Srpska Crnja

HOROR

"KOJA MAJKA MOŽE DA URADI OVO SVOM DETETU?": Potresna ispovest oca zapaljenog mladića,neutešni čovek ogolio dušu...

Ocu mladića nije jasno kako majka može da povredi svoje dete

Objavljeno:

Mladić Aca T. kojeg je kako se sumnja majka zapalila, nalazi se u teškom stanju, a njegov otac Rade T. ispričao je da mu nije jasno kako majka može da povredi svoje dete.

- On mi je najstariji sin. Velika mi je rana i teško mi je da ovo pričam. Zadobio je opekotine, preko 50%, verovatno će izgubiti vid i kosa mu je skroz izgorela - kaže neutešni čovek.

On ističe da je svestan toga da je njegov sin nekada umeo da provocira svoju majku, ali ne može da nađe razlog da uradio ovako strašnu stvar.

- Koja majka može da uradi ovo svom detetu? Ostavila me, otišla je kod drugog čoveka. Aca je bio ljut zbog toga i razumem ga, umeo je da je uvredi, ali nema te stvari koju je mogao da joj kaže, a da ga ona zbog toga zapali”, naglašava.

Kako ističe, zbog ostale dece mora da bude jak, ali mu je teško zbog prvenca.

- Mi smo skromna porodica, išao sam i u Centar za socijalni rad da molim za pomoć, ali oni su me oterali. Hteli su da mi decu oduzmu, već sam star i moj radni vek je prošao. Ovo je prevelika tuga, više ne znam šta ću sa sebe. Koliko sam čuo, jedan komšija je bio u kući kad su ga zapalili, kako mu nije pomogao, zašto ga je pustio da gori, kažu da je pio pivo i gledao samo šta se događa - završio je kroz suze čovek.

Napad na mladića dogodio se u kući novog partnera njegove majke.

A.T. je sa teškim telesnim povredama u vidu opekotina po celom telu prebačen u prvo u zrenjaninsku bolnicu a zatim u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

Tamo mu se trenutno bore za život.

1 / 3 Foto: Srpska Crnja

Majka u kućnom zatvoru

Kako je ranije objavljeno, S. M. izdržava kaznu kućnog zatvora bez elektronskog nadzora, a da joj je sin došao u posetu kada ga je posle svađe polila benzinom i zapalila.

- Majka je to. Bez obzira šta radila, ona je naša mama. Ostavila je nas osmoro dece sa tatom i započela vezu sa Š. LJ. (58). Naravno da nam je žao zbog toga i nadali smo se da će se smiriti ali se ispostavilo da je Š. LJ. takođe alkoholičar i da je samo nastavila da pravi probleme. Eto sada služi kaznu zbog nanošenja teških telesnih povreda. Da je dobila kaznu zatvora ništa se od ovoga ne bi desilo - priča nam Milan, mlađi brat A. T.

Kako kaže izvor "Blica" blizak istrazi, o slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu po čijem nalogu je pokrenuta istraga i uviđaj je i dalje u toku.

- Trenutno se ne može tvrditi da je majka polila sina benzinom i zapalila ga mada postoje indicije da je to zaista uradila. Istraga će pokazati pravu istinu koja će se saznati najverovatnije ukoliko S.M. prizna zločin ili kada oštećeni A.T. bude mogao da priča zato što policija zbog njegovog stanja nije mogla da uzme od njega izjavu - objašnjava naš sagovornik.

Bonus video:

01:19

ŽRTVA NIKAD NIJE KRIVA! Psihoterapeut Aleksandra Đurić o zlostavljenima: U patrijarhalnim sredinama žrve se omalovažavaju!

(Espreso/ Blic/ Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.