MISTERIJA LIKVIDACIJE ENVERA HADRIJA: Kako je Služba godinama ubijala u inostranstvu i kakve veze Nana ima s tim (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić, Public

lude devedesete

MISTERIJA LIKVIDACIJE ENVERA HADRIJA: Kako je Služba godinama ubijala u inostranstvu i kakve veze Nana ima s tim (FOTO) (VIDEO)

Policijski izvori su godinama tvrdili da je ova "simbioza" DB i kriminalaca krenula od Darka Ašanina
Objavljeno: 23:06h
foto: Dragana Udovičić

- To su gluposti i nema veze sa ovim. To je bio obračun kriminalaca u Beogradu. Oni žele da vežu te događaje u Nani, i dokažu da su se tu obračunali ljudi po nalogu jugoslovenske policije u ubistvu Hadrija, ali to nema veze s tim - rekao je Spasić za naš portal.

Izgleda da će slučaj "Nana" i ubistvo Hadrija ostati nepovezani, osim po urbanim pričama. Doduše, danas je, pored Spasića, u Briselu krivim proglašen i još jedan gost iz "Nane" - Veselin Vukotić, ali i Andrija Drašković.

Vukotić je optužen za dva ubistva i dva pokušaja ubistva, a trenutno je u kućnom pritvoru u Novom Sadu.

Njegov advokat Zdenko Tomanović danas je poslao saopštenje medijima u kojem je naveo da su dokazi nezakonito prikupljeni u Srbiji i da belgijski sud nije mogao da ih prihvati, prenosi Krik.

Advokat Andrije Draškovića kazao je da će se žaliti na odluku suda u Belgiji, ako postane pravosnažna, a Drašković, koji je već ležao zbog ubistva, izbegao je izručenje koje je traženo iz Belgije, i nalazi se u Beogradu.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.