Joška Broz: Reći ću ko je Tito, kad budem progovorio trešće se Srbija!
Foto: Marina Lopičić

šokantan intervju

Joška Broz: Reći ću ko je Tito, kad budem progovorio trešće se Srbija!

Povodom nagađanja ko je ustvari Tito i da je pravi Tito zamenjen drugim čovekom, Joška odgovara da poseduje fotografije iz njegove rane mladosti koje opovrgavaju te tvrdnje.
Objavljeno: 09:27h

- Obećavaju da ćemo dobiti veće penzije za 3 godina, a tada pola penzionera neće biti živo. Ostali koji su blizu te granice neće tako bolesni ni doći do penzije jer je starosna granica podignuta. To je cilj stranaca koji upravljaju Srbijom. Takvu sudbinu nećemo izbeći zahvaljujući našem rukovodstvu.

foto: Fonet

- Svuda su takozvani tajkuni koji se u sve petljaju. Oni su u zavisnosti od toga ko je na vlasti dobri ili loši, odnosno koga finansiraju a koga ne. Jedni su neprijatelji, a drugi su prijatelji i zato nema razlike između jednih i drugih. U ovoj zemlji znam samo 5 ljudi koji su zaradili novac svojim radom, svi ostali su lopovi zahvaljujući u najvećoj meri strancima koji sve kontrolišu i komanduju. To se krije od naroda koji ništa od toga ne zna - kaže on.

- Šta mi da pričamo kada nam u Generalštabu sedi stranac i komanduje koji avion i zašto sme da poleti. To je isto u policiju i pravosuđu. Stranci zataškavaju sve afere, a prave one koje im odgovaraju. Tri meseca sve novine, radi i televizijske stanice pišu o jednoj pevačici a tako ubijenih u ovoj zemlji ima dosta pa se o njima ne piše.

Ušli smo u Parlament i obećavam da ću mnogo toga reći jer ja ne umem da ćutim, a šta ću reći videćete i sami - navodi Joška.

Od 3.500 vrednih umetničkih slika, nije pokradeno samo 750. Da li je i šta Tito ostavio naslednicima, i ko je i koliko opljačkao od zaostavštine pogledajte u videu:

(Espreso.co.rs / Webtribune)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.