Da l je bilo bolje za vreme druga Slobe? Zašto smo mrzeli Miloševića i zašto su ga neki voleli? (VIDEO)
Foto: Profimedia

Napunio bi 75. godina

Da l je bilo bolje za vreme druga Slobe? Zašto smo mrzeli Miloševića i zašto su ga neki voleli? (VIDEO)

Na današnji dan je rođen dugogodišnji predsednik SPS-a i lider Srbije koji je obeležio poslednju deceniju 20. veka. Prisetili smo se nekih stvari koje su obeležile njegovu vladavinu i uporedili ih sa današnjom situacijom
Objavljeno: 11:08h

Gotovo da nema dana da ne prođe, a da na ulici ili u svakodnevnom životu neko ne spomene da se za vreme Slobodana Miloševića mnogo bolje živelo. Svako ima svoje mišljenje i određuje kvalitet svog života prema svojoj situaciji, ali ako ostavimo lična mišljenja, da li je zaista život bolji za vreme Slobe ili je to ovih dana?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Najšire moguće gledano, teško da je to tačno, ali ipak sigurno postoje neke stvari koje su mnogo bolje funkcionisale nego što je to slučaj danas.

Pokušaćemo, koliko god to može da bude nepristrasno, da vas podsetimo na neke od njih koje su mnogo bolje šljakale tada, a konstatovaćemo one koje su mnogo bolje danas.

Mediji

foto: Public

Za vreme Slobe sigurno je mnogo bila televizija, nije bilo rialiti emisija, nisu sve televizije ličile jednu na drugu, moglo je da se pogleda svašta, čuje drugačija muzika. I ostali mediji su takođe bili bolji, iako je vladalo mišljenje da je u pitanju diktatorski režim.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.