DAČIĆEVA ŠKOLA PUNA LEPOTICA: Manekenka iz spota i zgodna voditeljka RTS - nade srpske diplomatije! (FOTO)
Foto: Fonet

Okružen opasnim cicama

DAČIĆEVA ŠKOLA PUNA LEPOTICA: Manekenka iz spota i zgodna voditeljka RTS - nade srpske diplomatije! (FOTO)

Srpski šef diplomatije Ivica Dačić uručio je diplome polaznicima Diplomatske akademije sa širokim osmehom, a dve dame su naročito privukle pažnju medija
Objavljeno:

Mnogi se čude kako devojka koja je učestvovala u spotu narodnjaka može završiti u Ministarstvu spoljnih poslova. Odgovor je jednostavan. Svojim trudom i radom, a lepota je samo plus, složićete se.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Najnovija zvezda (doduše poznata od ranije, ali sad onako, zvanično) je Slađana Nikolić, koja je bila polaznica Diplomatske akademije, a javnosti je poznata po pojavljivanju u folk spotovima "Usne boje vina" i "Princeza", pevača Bobana Rajovića.

foto: Printskrin/Youtube

Prisetite se kako je to izgledalo:

Nikolićeva je na Diplomatsku akademiju primljena na predlog Ministarstva unutrašnjih poslova. I juče je bio taj dana. Dan kada joj je uručena diploma, na svečanoj dodeli diploma polaznicima Diplomatske akademije. I to ni manje ni više već od ministra spoljnih poslova, Ivice Dačića, glavom i bradom!

foto: Fonet

Slađana je za naš portal otkrila šta dalje planira, ali i kako se ona našla u ovoj branši.

- Završila sam Fakultet političkih nauka, a zatim i master, a sada sam u pregovorima za doktorat. Sve sam uspela svojim trudom i radom. Radila sam u MUP - u i bila jedna od najboljih radnika. Ono što me dalje zanima su međunarodni odnosi, ali ne bih da prenagljujem, već ću pustiti da sve ide svojim tokom - objasnila je ona i dodala da je veoma ponosna na diplomu Diplomatske akademije koju je završila sa prodekom 9.0, ali i na na svoju prošlost, modeling i učešće u pomenutim spotovima.

foto: Fonet

Slađana je još rekla da je nervira kada čuje kod nas da lepa devojka mora biti glupa.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.