DAČIĆEVA ŠKOLA PUNA LEPOTICA: Manekenka iz spota i zgodna voditeljka RTS - nade srpske diplomatije! (FOTO)
Foto: Fonet

Okružen opasnim cicama

DAČIĆEVA ŠKOLA PUNA LEPOTICA: Manekenka iz spota i zgodna voditeljka RTS - nade srpske diplomatije! (FOTO)

Srpski šef diplomatije Ivica Dačić uručio je diplome polaznicima Diplomatske akademije sa širokim osmehom, a dve dame su naročito privukle pažnju medija
Objavljeno:

- Ja sam ukrstila lepo i modu i ulaganje u sebe u intelektualnom smislu i ne vidim razlog da se uopšte ja povezujem sa starletama ili devojkama koje i ne poznajem. I spotovi u kojima sam bila su umetnički i kulturni - rekla je ona za Espreso.

Ivica Dačić, obrato se polaznicima i poručio im da će uskoro imati priliku da sve što su naučili vrlo brzo i primene.

foto: Fonet

- Imajući u vidu činjenicu da dolazite iz različitih institucija Republike Srbije i da se na svojim radnim mestima bavite međunarodnom saradnjom, prva predstojeća prilika da primenite sva znanja i veštine koje ste ovim programom dobili, mogla bi da bude već u narednom mesecu, u okviru predsedavanja Republike Srbije Organizacijom za crnomorsku ekonomsku saradnju kojom je naša zemlja preuzela šestomesečno predsedavanje 1. jula 2016 – rekao je Dačić na svečanosti.

Međutim, Slađana nije jedina lepotica kojoj je juče uručena diploma. Dačić je uz osmeh i poljubac istu dodelio i Dušici Spasić, voditeljki jutarnjeg progarma na RTS-u.

foto: Story / Luka Šarac

Dušica već pet godina, svojim osmehom i vedrim duhom budi Srbiju. Ona je lice koje svaki građanin rado da vidi rano ujutru.

Kao student španskog jezika, slučajno je pre osam godina otišla na audiciju za voditelje, svidela se urednicima i postala deo tima koji kako kaže, ne bi volela nikada da napusti.

A lepih dama bilo je još...

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.