UDALA SE ZA ZVEZDU FILMOVA ZA ODRASLE I OTKRILA ŠTA SADA SVE ZNA: Kada čujete DETALJE sa drugog sastanka ZANEMEĆETE
Žena i njen muž, Foto: itskatyfitswingerslife/ Printscreen/ TikTok

ovo nije očekivala

UDALA SE ZA ZVEZDU FILMOVA ZA ODRASLE I OTKRILA ŠTA SADA SVE ZNA: Kada čujete DETALJE sa drugog sastanka ZANEMEĆETE

Ova tridesetogodišnjakinja u potpunosti podržava neobičan posao svog muža

Objavljeno:

Žena koja se udala za poznatu zvezdu filmova za odrasle otkrila je da ju je njen muž naučio da bude bolja ljubavnica. Kejti Bampton se za Robija udala nakon samo četiri meseca zabavljanja, priznajući, iako ju je u početku odvraćao njegov posao, njen način razmišljanja se sada potpuno promenio.

Ova tridesetogodišnjakinja u potpunosti podržava neobičan posao svog muža, koji uključuje snimanje filmova za odrasle, kao i edukaciju muškaraca i žena o tome kako da poboljšaju svoje ljubavne živote.

- Znala sam šta je Robi uradio pre nego što sam ga upoznala, jer sam ga videla na Instagramu, i to me je malo odvratilo - rekla je Kejti u intervjuu za "Sin TV".

Ona je dalje govorila kako joj se cela percepcija života promenila nakon poznanstva sa ovom zvezdom filmova za odrasle. - Ali nakon što sam upoznala Robija, upoznao ga, tako mi je drago što jesam, shvatila sam koliko imamo zajedničkog i moja percepcija se zaista promenila - tvrdi ova lepotica.

Bilo je to pravo vatreno krštenje za Kejti, koja je objasnila da je njen sadašnji muž, koji nosi ime Robi Oz, napustio njihov drugi sastanak da bi snimio scenu se*sa sa drugom ženom.

- Prvi poljubac smo razmenili na plaži, a onda je on otišao da snima scenu, i to je izgledalo tako normalno - objasnila je ona.

Od kada se venčala prošle godine njen način razmišljanja u vezi je znatno drugačiji, tako da se par koji živi na Zlatnoj obali - bavi "etičkom nemonogamijom".

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.