EVO KAKO DANAS IZGLEDA JUNAK NAJJAČIH VICEVA: Retko ko ga prepozna, ali zbog OVE stvari svako PRASNE U SMEH (FOTO)
Čak Noris, Foto: Profimedia

neponovljivi ČAK NORIS

EVO KAKO DANAS IZGLEDA JUNAK NAJJAČIH VICEVA: Retko ko ga prepozna, ali zbog OVE stvari svako PRASNE U SMEH (FOTO)

Njegova gluma možda nije za Oskara, ali popularniji je od mnogih koji su ga osvojili

Objavljeno: 18:48h

On je neuništiv, nepobediv i neumoljiv, prkosi svim zakonima prirode i fizike, a vicevi o njemu, popularniji i od onih o plavušama, često su toliko apsurdni da prkose zdravom razumu. On je fenomen, jedan i jedini Čak Noris.

U sferi akcionih filmova proslavio se mnogo pre nego što su se pojavili Švarceneger i Stalone. U zvezde ga je vinula legendarna scena borbe sa Brusom Lijem u rimskom Koloseumu, iz ostvarenja „Na zmajevom putu“, snimljenom pre više od pet decenija.

Čak Noris je jabukom oljuštio nož. Čak Noris ide suncu u oči. Čak Noris je sam sebe držao na krštenju. Čak Noris ne slavi rođendane, već rođendani slave njega. Kad smo već kod toga, u martu je napunio 84 godine, samo što to niko ne sme da mu kaže.

Rođen je u Oklahomi 1940. kao Karlos Rej Noris mlađi. Za borilačke veštine zainteresovao se relativno kasno, dok je služio vojsku u američkim jedinicama u Koreji. No, vrlo brzo je stigao do crnog pojasa i postao šampion države (džiudžicu, džudo, tangsudo), a potom osnovao sopstvenu školu „Čun Kuk Do“.

U isto vreme, u Kaliforniji je radio kao policajac i uspeo da se sprijatelji sa velikim zvezdama, koje su trenirale u njegovoj školi, između ostalih sa Stivom Mekvinom i Prisilom Prisli. No, posle susreta sa Brusom Lijem, koji ga je angažovao za svoj film, doživeo je proboj u Holivudu, željnom novih superheroja.

Spisak Norisovih filmova je dobro poznat čak i onima koje taj žanr nimalo ne interesuje. Buran je bio i njegov ljubavni život. Ženio se dva puta, ima petoro dece (najstariji sin Majk rođen je 1962) i trinaestoro unučadi.

Sa drugom suprugom, bivšom manekenkom Đinom O’Keli, dobio je blizance, kojima je sada 22 godine. Zovu se Dakota i Denili, oboje su zaljubljenici u borilačke sportove, a trenira ih otac lično, iako je davno zašao u devetu deceniju života.

Noris je vatreni pristalica Republikanske stranke, a na Instagramu, gde ga prati više od dva miliona ljudi iz celog sveta, redovno objavljuje šta ima novo kod njega. Nedavno je svima zahvalio na rođendanskim čestitkama, u pauzi treninga, dok je udarao u džak. Ne treba ni da naglašamo da redovno vežba.

„Možda imam 84, ali osećam se kao da mi je 48“, poručio je na snimku.

Da, Čak Noris danas izgleda ovako. Niko mu ne bi dao 84 godine. Odaju ga jedino sede, ali svi mišići su i dalje zategnuti kao u vreme kada je snimao, na primer, „Nestale u akciji“ ili „Teksaskog rendžera“. No, već smo zaključili da mu ni godine ne smeju ništa.

Bonus video:

00:07

Ana Korać promenila izgled, odsekla dugu kosu

(Espreso/hellomagazin/Snežana Ilić/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.