ZA NJIMA SE OKREĆU, A I ONE OKREĆU SVET OKO MALOG PRSTA! 15 najbogatijih milijarderki na svetu! (FOTO)
Foto: Beta/Evan Agostini/Reuters/Profimedia

i LEPOTA I USPEH

ZA NJIMA SE OKREĆU, A I ONE OKREĆU SVET OKO MALOG PRSTA! 15 najbogatijih milijarderki na svetu! (FOTO)

Od fenomenalnih stajlinga, preko uzbudljivih života i uspešnih biznisa, ove milijarderke će uvek puniti strane svetskih magazina

Objavljeno: 14:06h

6. Dilan Loren

Dilan Loren je jednostavno predivna! S obzirom na to da je deo modnog sveta, to se od nje definitivno i očekivalo. Svoje bogatstvo je zaradila jer je poznata kao dama koja ima veoma istančan stil.

foto: Beta/Evan Agostini

Njen otac je čuveni modni dizajner Ralf Loren, pa su joj praktično sva vrata modnog sveta od starta bila otvorena. Ipak, ona je deo svog uspeha postigla samostalno, kao vlasnica Dylan’s Candy Bara u Njujorku, odnosno najveće prodavnice slatkiša u čitavom svetu.

5. Holi Branson

Da li znate čija je ovo ćerka? Naravno, Ričarda Bransona, biznismena i investitora, koji obožava da se bavi različitim stvarima i trenutno posluje u 400 kompanija.

A post shared by Holly Branson (@holly_branson) on

Naravno, i ona je postala deo njegove Virgin Group, ali je imala i svoje snove nevezane za porodični biznis koje je ostvarila. Ona je kvalifikovani lekar, a radila je u brojnim bolnicama u Londonu.

4. Džordžina Blumberg

Ćerka Majkla Blumberga, Džordžina, vredna je osamnaest milijardi dolara, a kao brojne druge bogate naslednice, ona produktivno koristi nasleđeni novac.

foto: AP

Uglavnom se bavi humanitarnim i filantropskim radom, voli konje i profesionalno se bavi jahanjem.

3. Amanda Herst

Aktivista, model i urednica, Amanda Herst ima brojna zanimanja. Ipak, nijedno od njih joj neće doneti toliko novca koliko dobija kao naslednica Hearst korporacije, koju je osnovao njen pradeda Vilijam Randolf Herst.

Ona se ipak nije previše posvetila porodičnom biznisu, već se tu i tamo pozabavi nekim aspektima, i radije juri za svojim ambicijama.

2. Džozi Ho

Kada čitate o dostignućima Džozi Ho, a niste upoznati sa poslovnim svetom Makaua, ne biste imali pojma da ona u banci ima milijarde. Njen otac je Stenli Ho, kog nazivaju Kraljem Kockanja, a pored nje, on ima još šesnaestoro dece.

foto: Profimedia

Džozi je od svog oca dobila popriličnu količinu novca, koju je uvećala svojom pevačkom i glumačkom karijerom.

1. Ivanka Tramp

I došli smo do samog kraja. Ivanka Tramp je definitivno jedna od najlepših žena koja je prošetala Belom kućom, a kad god da je fotografišu, ona deluje kao da je spremno pozirala. Naravno, ona se malo bavila modom, ali je sada asistent svom ocu, predsedniku Donaldu Trampu, pa verujemo da su dani modeling daleko iza nje.

foto: Reuters

Kada god da postavi neku objavu na društvenim mrežama, ona izazove pravu oluju komentara i reakcija, a situacija je bila takva i pre nego što se njen otac otisnuo u političke vode.

(Espreso.co.rs / Luxlife)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.