Kako ZAPRAVO izgleda SEKS s prostitutkom u Amsterdamu (FOTO)
Foto: Profimedia

Iz prve ruke

Kako ZAPRAVO izgleda SEKS s prostitutkom u Amsterdamu (FOTO)

Ovo je vodič kroz odnos prostitutke i klijenta - od razloga posete do tehničkih detalja i opisa "uživanja"
Objavljeno: 17:55h

Smatraš li se zavisnikom od seksa?

Naravno da ne. Neverovatno je koliko se to pitanje često pojavljuje čim se priča o prostituciji. Ako se muškarac svaki drugi dan seksa sa svojim ženom, generalno se smatra kako su oni oboje normalni i zdravi. Muškarac koji ne želi da se seksa sa ženom svaki dan smatraće se nekom vrstom seks-mašine, no i dalje normalnim. A muškarac koji posećuje prostitutke jednom svakih šest nedelja smatra se zavisnikom od seksa.

foto: Shutterstock

Koliko misliš da si potrošio na seks?

Kad se sve skupa zbroji, brojka me malo "zaboli". Tokom vremena, svota ispadne velika, no ako gledam svaku posetu zasebno, to je nešto što mogu sebi da priuštim. Postoji jedna devojka za koju mi uopšte nije problem da platim i 550 dolara za dva sata, dok nekad platim "jeftinijoj" 150 dolara.

Čest si posetilac, jesi li imao kakvih loših iskustava u Crvenoj četvrti?

Ne, no teško da sam i mogao da budem svedok tako nečeg jer se sve odvija "iza zavesa". Ponekad postavim to pitanje devojkama, a one najčešće kažu "ne". One imaju dobre veštine ophođenja s ljudima, pa pretpostavljam da to znaju da suzbiju već u startu. Ipak, mogu vam reći nešto o lošim iskustvima mojih prijatelja u Velikoj Britaniji. Jedan od njih mi je rekao kako je naručio devojku koja je došla i izgledala barem 15 do 20 godina starije nego na slici, a za nju je platio 50 eura za 20 minuta.

foto: AP

Drugi je bio veoma razočaran prostitutkom koja je u odeći bila jako zgodna, no telo joj je bilo prepuno tetovaža. Iako se seksao, bio je mislima udaljen - naprosto ga nije privlačio jeftin dojam koji je ostavljala.

Šta misliš o zakonima o radu u seks-industriji u Velikoj Britaniji?

Istorijski gledano, naglasak je na tome da prostitucija ruši javni moral, pa se jedna legalna aktivnost proglasila nelegalnom. Drugi problem je način na koji se prostitucija, kao legalna aktivnost, povezuje s nelegalnim aktivnostima, kao što su nasilna, prinudna i izrabljivačka praksa, ilegalna imigracija ili trgovina ženama. Ja bih to rešio tako da bih legalizovao prostituciju i napravio jasnu granicu između svih tih dela. (Espreso.co.rs / Express.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.