"NAPALE IH GRČKE PORODICE" Bed Blu Bojs "peru ruke" od UBISTVA - podelili ovu sliku! (FOTO)
Bad Blue Boys, Foto: Profimedia

besramno

"NAPALE IH GRČKE PORODICE" Bed Blu Bojs "peru ruke" od UBISTVA - podelili ovu sliku! (FOTO)

Navijači Dinama tvrde da su došli da pruže psihološku podršku "Modrima"

Objavljeno:

Navijačka (bolje reći huliganska) grupa "Bed Blu Bojs" oglasila se jednom fotografijom na društvenim mrežama nakon jezive tuče i nasilja koje su u Atini izazvali njihovi pripadnici, a u kojim je smrtno stradao jedan navijač AEK-a, 29-godišnji Mihalis Kacuris.

Uhapšeni navijači Dinamo Zagreba su pred sudijama izneli sramnu odbranu da su se branili (!) od grčkih porodica i da su, iako im je to bilo zabranjeno, na utakmicu AEK - Dinamo došli da iz kafića pruže psihološku podršku "Modrima".

Podsetimo, uhapšeno je više od 100 huligana, među kojima su većinski pripadnici navijačke grupe "Bed Blu Bojs", ali bilo je i njihove "braće", navijača Panatinaikosa koji dele ekstremnu desničku ideologiju "BBB"-a koji veličaju nacizam, fašizam, Hitlera, Pavelića, ustaše...

Prema pojedinim informacijama grčkih medija, ubica bi mogao da bude upravo jedan od huligana PAO-a, a Bed Blu Bojs u svakom slučaju "peru ruke" od odgovornosti za ubistvo. To što su pogodili kamenom u glavu 12-godišnju devojčicu, povredili mnoge druge i polupali ovaj deo Atine - time se valjda ponose.

Naime, oni su u storiju svog zvaničnog Instagram naloga okačili fotografiju navijača, među kojima je transparent precrtanog noža, aludirajući tako da su protiv korišćenja noževa u navijačkim okršajima.

Bad Blue Boys, Bed Blu Bojs, Navijači Dinamo Zagreba
foto: Printscreen/Instagram/Bad Blue Boys

Podsećanja radi, tokom hapšenja jedne grupe huligana, pronađeni su upravo noževi kao deo naoružanja, uz motke, palice i druge "navijačke rekvizite".

Bonus video:

00:30

CEO STADION NA MEČU FENERBAHČE - DINAMO KIJEV SKANDIRAO VLADIMIRU PUTINU: Pogledajte scene koje su uzdrmale svet

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.