PRVE FOTKE ČARLSA PRED OPERACIJU: Svet na iglama zbog DRAME u kraljevskoj porodici, on i Kejt sve DIGLI NA NOGE
Kralj Čarls III na putu u bolnicu, Foto: Ian Vogler / MirrorPix / Profimedia

ODVEZEN IZ KRALJEVSKE REZIDENCIJE

PRVE FOTKE ČARLSA PRED OPERACIJU: Svet na iglama zbog DRAME u kraljevskoj porodici, on i Kejt sve DIGLI NA NOGE

On je odvezen iz kraljevske rezidencije Klarens hausa nešto posle 8.30, pošto je stigao juče posle povratka u London helikopterom sa imanja Sandringem u Norfolku

Objavljeno:

Kralj Čarls III je fotografisan kako jutros napušta Klarens haus dok se sprema da ode u bolnicu da se podvrgne lečenju uvećane prostate. Čarls III će se podvrgnuti korektivnoj proceduri nakon što mu je dijagnostifikovano benigno stanje - i odložio je svoje angažmane za period nakon oporavka.

On je odvezen iz kraljevske rezidencije Klarens hausa nešto posle 8.30, pošto je stigao juče posle povratka u London helikopterom sa imanja Sandringem u Norfolku.

Kralj Čarls se odmarao Sandringemu od prošlog petka nakon što je tamo doleteo sa kraljicom Kamilom iz Birkala, u njegovoj privatnoj kuće u blizini Balmorala u Aberdinširu. To dolazi nakon što princeza od Velsa ostaje u bolnici nakon što je podvrgnuta abdominalnoj operaciji. Očekuje se da će Kejt Midlton obaviti zvanične obaveze do posle Uskrsa.

U dvostrukom strahu, Bakingemska palata je u sredu prošle nedelje otkrila vest o kraljevom zdravlju, 90 minuta nakon što je Kensingtonska palata rekla da je Kejt u bolnici.

Rečeno je da je Kamila rekla "radoholičaru" Čarlsu da "uspori", nakon godine pune angažmana – a jedan broj sugeriše da ih je imao 516 tokom 2023.

Ona je takođe uveravala javnost o njegovom zdravlju, rekavši na putovanju u Svindon u ponedeljak da je kralj dobro. Pored toga, Kamila je rekla da je dobro i da se "raduje što će se vratiti na posao" dok je prošlog četvrtka posetio umetničku galeriju u Aberdinu.

Kralj Čarls sa Kamilom Parker u automobilu na putu do bolnice
Kralj Čarls sa Kamilom Parker u automobilu na putu do bolnicefoto: Ian Vogler / MirrorPix / Profimedia

Dok je prošle nedelje bio u Birkalu, izvori su rekli da je Čarls stvarno raspoložen i u dobroj formi. Bakingemska palata je rekla u saopštenju prošle srede:

- Zajedno sa hiljadama muškaraca svake godine, Kralj je tražio lečenje zbog uvećane prostate. Stanje Njegovog Veličanstva je benigno i on će sledeće nedelje otići u bolnicu na korektivni zahvat. Kraljevi javni angažmani biće odloženi za kratak period oporavka.

Bonus video:

03:42

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

(Espreso/ Blic žena/ Selena Ribić/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.