"ZAPOMAGAO I VRIŠTAO OD BOLOVA": Meštani otkrili detalje drame u Sprskoj Crnji gde je MAJKA NAVODNO ZAPALILA SINA
Srpska Crnja, Foto: Srpska Crnja

užas u srpskoj crnji

"ZAPOMAGAO I VRIŠTAO OD BOLOVA": Meštani otkrili detalje drame u Sprskoj Crnji gde je MAJKA NAVODNO ZAPALILA SINA

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove porodične drame

Objavljeno:

Žena S. M. iz Srpske Crnje, sinoć je kako se sumnja, nakon svađe polila benzinom sina A. T. a potom ga živog zapalila, dok su bili u kući njenog ljubavnika Lj. Š. i tom prilikom mu je nanela teške telesne povrede.

Porodična drama, podsetimo, dogodila se sinoć kada je A. T. došao u posetu svojoj majci koja je inače, u kućnom zatvoru zbog krivičnog dela nanošenje teških telesnih povreda.

- Drama se odigrala kada su oni navodno večerali. U kući tada nije bilo struje, a sin je navodno, isprovocirao majku da ih je ostavila zbog drugog čoveka, a pošto su svo troje već bili popili majka je izgubila razum i uzela je kantu sa benzinom koja se nalazila u kući njenog ljubavnika - navodi meštanin Srpske Crnje i dodaje:

- Majke je polila sina benzinom po licu i gornjem delu tela. A potom navodno, bacila upaljač na njega. Nesrećni mladić je počeo da gori, okretao se u krug, zapomagao i vrištao od bolova.

Mesto nasilja
Mesto nasiljafoto: Srpska Crnja

Kako dalje navodni sagovornik, mladić A. T. je pokušao da se spasi tako što je istrčao na ulicu i pokušao da se baci na asfalt kako bi ugasio plamen.

- Scena je bila jeziva! Dečko je živ goreo, a njegov očuh, vlasnike te kuće je pozvao policiju i Hitnu pomoć koji su ga transportovali u bolnicu gde su mu konstatovane teške telesne povrede - kaže prijatelj ove porodice i dodaje da je osumnjičena S. M. nakon toga uhapšena.

- Izveli su je sa lisicama na rukama, sramota je da je jedna majka sposobna da tako nešto uradi...

Igor Barbul, brat od tetke A.T. za Kurir je izneo jeziva saznanja o kojima bruji ceklo ovo banatsko selo.

- Koliko je meni poznato, on je bio kod majke i očuha. Bili su mrtvi pijani. U selu prethodne noći nije bilo struje. Polili su ga benzinom, upalili i pustili ga gori. Brat od tetke je sanitetom iz Srpske Crnje prebačen u zrenjaninsku bolnicu, a odatle u novosadski Klinički centar Vojvodine - rekao je Barbul.

Mestio gde se odigrala drama
Mestio gde se odigrala dramafoto: Srpska Crnja

U Srpskoj Crnji o S. M. niko nema lepo mišljenje. - Ima osmoro dece, a trenutno je na izdržavanju kazne kućnog zatvora zbog krivičnog dela nanošenje teških povreda. S. M. je alkoholičarka i nasilna kad popije. Iako je u braku sa R. T. često je dolazila kod svog ljubavnika Lj. Š. u tu trošnoj kući, gde on je sam živeo. Do pre petnaestak godina, Lj. Š. je živeo u Americi, ali je odatle deportovan u Srbiju. Dobar je varilac, ali nije zaposlen - navode meštani za Kurir i dodaju:

- Žalosno što se zapustio i odao alkoholu. Ne možemo da verujemo da se u našem selu ovako nešto dogodilo. A. T. je najstariji sin S. M. Samo da preživi...

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove porodične drame.

Bonus video:

02:28

ZAŠTO RETKO ILI NIKADA NE PRIJAVLJUJU NASILJE NAD DECOM? Ivanović o zlostavljanju SEDMOMESEČNE BEBE za Kurir: Ovako su saznali

(Espreso / Kurir / B. T.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.