MAJKO MILA, KAKVA VILA! Ivanka Tramp se davi u LUKSUZU, a ova KUĆA IZ SNOVA je dokaz za to, pogledajte (FOTO)
Ivanka Tramp, Foto: EPA-EFE/Chris Kleponis / POOL

DOMOVI POZNATIH I SLAVNIH

MAJKO MILA, KAKVA VILA! Ivanka Tramp se davi u LUKSUZU, a ova KUĆA IZ SNOVA je dokaz za to, pogledajte (FOTO)

Ivanka Tramp i njen suprug Džared Kušner preselili su se u vilu čija je vrednost 30 miliona dolara

Objavljeno:

Političarka Ivanka Tramp (ćerka Donalda Trampa, bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država) i njen suprug, biznismen Džared Kušner, konačno su se uselili u kuću iz snova vrednu 30 miliona dolara u Majami Biču na Floridi, piše Jutarnji.

Snimci iz vazduha pokazuju rezultat obimnog renoviranja, koje je uključivalo novorenoviranu plesnu dvoranu za moćne parove koja sadrži veliku terasu za sunčanje sa blistavim bazenom, raskošnu spa kabinu sa tušem na otvorenom, saunom, hladnim poniranjem i raskošnim barom i trpezarijom.

Niz drveća sada graniči sa pozadinom imanja u stilu letovališta na plaži - možda da bi omogućilo više privatnosti za 42-godišnjakinju i njenu bolju polovinu, za koje se priča da su se u potpunosti uselile u kuću sa svoje troje male dece Arabelom ( 12 ), Josif (10) i sedmogodišnji Teodorm.

1 / 5 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ivanka je nedavno podelila seriju fotografija na kojima se vidi njena glamurozna rođendanska večera u impresivnom domu, delujući opušteno i bezbrižno uprkos tome što je pozvana da svedoči na suđenju za prevaru svom ocu Donaldu Trampu početkom sledećeg meseca.

Smešteno na prestižnom ostrvu Indijan Krik u Majamiju, poznatom kao „Binker milijardera“, njihovo otmeno prebivalište ima prelep pogled na netaknuti zaliv Biskejn i most koji vodi do njihovog privatnog pristaništa za čamce i jet ski. Niz saksijskih biljaka nalazi se na nekoliko balkona, pored brojnih ležaljki i drugog kvalitetnog nameštaja. Tamna drvena pagoda krasi ulaz, koji ima fontane sa svake strane. Čini se da ovaj dvojac nije štedeo troškove kada je dizajnirao blistavu dvospratnu kuću.

Bonus video:

03:34

POGLEDAJTE U KAKVOJ RASKOŠI ŽIVI ŠERIF KONJEVIĆ: Bela vila, zlatna ogledala, bazen! Glamurozno imanje kakvo još niste videli

(Espreso/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.